NAGRADNI FOTO-KONKURS "LOZNICA-MOJ GRAD": Šansa za talentovane fotografe
Foto: Kurir/T.I.

oko objektiva

NAGRADNI FOTO-KONKURS "LOZNICA-MOJ GRAD": Šansa za talentovane fotografe

Srbija -

Oni koji vole okom objektiva da posmatraju loznički kraj imaju dodatni motiv da se potrude i u narednih dvadesetak dana urade što lepše fotografije. Loznička Kancelarija za mlade uz podršku Grada Loznice raspisala je nagradni foto-konkurs ”Loznica – moj grad” za najlepše fotografije grada i okoline i pozvala Lozničane, ali i sve druge koji posećuju loznički kraj da snime, ako već nisu, odgovarajuće fotografije i pošalju svoje radove.

Loznica
foto: Kurir/T.I.

Za tri najbolje fotografije, koje će izabrati odgovarajući žiri, predviđene su novčane nagrade. Pobednika čeka sto hiljada dinara, drugoplasiranog 60, dok će 40 hiljada dinara pripasti autoru trećeplasirane fotke. Konkurs je otvoren do 8. avgusta u ponoć, do kada radove treba poslati na adresu e-pošte prijavekzm@yahoo.com. Digitalna izložba na kojoj će osim tri najlepše biti prikazane i sve prijavljene fotografije biće priređena 12. avgusta na Dan mladih. Istoga dana biće upriličena i dodela novčanih nagrada pobednicima konkursa. Učesnici mogu poslati najviše dve fotografije koje moraju biti u boji, ne starije od godinu dana, a dozvoljena je samo osnovna digitalna obrada, uobičajena korekcija boja i kontrasta.

Loznica
foto: Kurir/T.I.

Organizatori ističu da je cilj konkursa promocija Loznice, njene kulture, istorije i prirodnih lepota i svega što predstavlja specifičnosti grada.

Kurir.rs/T.I.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track