VRNJAČKA BANJA OBELEŽILA SVOJ DAN: Priznanja Đokoviću, dr Bojiću, ministru Momiroviću, a Banjčanima čestitao predsednik Vučić
Dobitnici priznanja za razvoj Vrnjačke Banje sa predsednikom opštine, Foto: Privatna arhiva

Svečanost

VRNJAČKA BANJA OBELEŽILA SVOJ DAN: Priznanja Đokoviću, dr Bojiću, ministru Momiroviću, a Banjčanima čestitao predsednik Vučić

Srbija -

Dan opštine Vrnjačka Banja obeležen je dodelom godišnjih priznanja teniseru Novaku Đokoviću, dr Milovanu Bojiću, ministru Tomi Momiroviću i drugima koji su doprineli razvoju, po mnogima, najlepše srpske banje.

Ovogodišnji laureati
Ovogodišnji laureatifoto: Privatna arhiva

Proslavi dana opštine prisustvovali su i brojni predstavnici diplomatskog kora, evropski i srpski parlamentarci, predsednici privrednih udruženja i komora iz Evrope, gradonačelnici i brojni drugi zvaničnici iz zemlje i inostranstva.

Predsednik opštine Boban Đurović
Predsednik opštine Boban Đurovićfoto: Privatna arhiva

Čestitke predsednika Srbije Aleksandra Vučića, kao i pohvale na rad predsednika opštine Bobana Đurovića i njegovog menadžmenta, na svečanosti je prenela savetnica predsednika Verica Lazić, koja je prilikom govora najavila i Vučićev dolazak u Vrnjačku Banju u narednim danima.

Verica Lazić, savetnica predsednika Srbije Aleksandra Vučića
Verica Lazić, savetnica predsednika Srbije Aleksandra Vučićafoto: Privatna arhiva

Srđan Đoković je u ime sina Novaka primio najviše godišnje priznanje Opštine Vrnjačka Banja.

Gosti na svečanosti povodom Dana opštine
Gosti na svečanosti povodom Dana opštinefoto: Privatna arhiva

- Nijedna opština u unutrašnjosti Srbije nije napravila iskorak kao što je Vrnjačka Banja - naglasio je Đoković i dodao:

U ime Novaka Đokovića priznanje je primio njegov otac Srđan
U ime Novaka Đokovića priznanje je primio njegov otac Srđanfoto: Privatna arhiva

- Prirodne lepote u potpunosti su sačuvane, a otvoreni su hoteli s pet zvezdica, izgrađene promenade, lečilišta i brojne turističke atrakcije, ali je i život Banjčana daleko kvalitetniji nego što je to nekada bio slučaj. Upravo zato porodica Đoković baš u Vrnjačkoj Banji gradi hotel koji će biti novi biser Srbije.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track