GORAN IZ SELA KOD IVANJICE ŽIVI NA LJUBAVNOJ KRIVINI I MUČI MUKU Lokalni švaleri ne daju mira, došli mi u dvorište da vode ljubav!
Foto: Youtube Printscreen/Infoliga

neizdrživo šta im sve bacaju u dvorište i rade pred kućnim pragom

GORAN IZ SELA KOD IVANJICE ŽIVI NA LJUBAVNOJ KRIVINI I MUČI MUKU Lokalni švaleri ne daju mira, došli mi u dvorište da vode ljubav!

Srbija -

IVANJICA - Problemi vlasnika parcela u mestu Pećine, Ivanjičanima poznatije kao “Ljubavna krivina“, iz dana u dan su veći.

Osim što bahati i nesavesni ljudi istovaraju smeće pokraj njihovih domova, dodatne muke stvaraju im i ljubavni sastanci na ovom skrivenom mestu, iza kojih svašta neprimereno mogu naći čak i u sopstvenim dvorištima.

Goran, jedan od meštana koji živi baš u blizini krivine, ispričao je na video-snimku Infolige svoju muku i upitao zar nije zakonom zabranjeno da se ljubav vodi na javnom mestu. On je rekao da mu je tu pred kućom jedan došao sa švalerkom, devojkom, ljubavnicom - šta god da mu je, i praktično mu parkirao u livadu pred kućom i dvorištem pa mu poručio nek je vodi u svoje!

Situacija je teška, dodao je on, posebno što u kući ima žensku decu, suprugu, majku a ljubavnici ne haju što to rade pred kućnim pragom.

Drugi meštanin je rekao da treba javno objaviti registracije tih što ljubavišu pa kad se pročuje niko više neće doći.

Kurir.rs/Infoliga

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track