SKANDAL! MAJCI NAPLATILI AUTOBUSKU KARTU ZA ŠESTOMESEČNU BEBU! Za dete koje ne zauzima ni sedište platila sam 455 dinara!
Foto: Printscreen, Shutterstock

pljušte komentari

SKANDAL! MAJCI NAPLATILI AUTOBUSKU KARTU ZA ŠESTOMESEČNU BEBU! Za dete koje ne zauzima ni sedište platila sam 455 dinara!

Srbija -

Majka sa bebom koja je putovala od Negotina do Kladova osim svoje karte morala je da plati i kartu i za svoju šestomesečnu bebu.

"Stvarno sam ogorčena… Putovala sam autobusom od Negotina do Kladova, znači oko 60 km. Platila sam kartu za bebicu, koja ne zauzima sedište, kartu upola cene, 455 dinara. Mislim da stvarno bebama ne treba da se naplaćuje prevoz i nadam se da će se to promeniti", kazala je ova majka (26) iz Negotina.

Inače, politika naplate karata deci zavisi od prevoznika, a karta upola cene kod većine važi za decu od četiri do 10 godina, ili od šest do 12 godina.

Komentarima na društvenim mrežama ljudi su stali na stranu majke: "Strašno, ne mogu da verujem", "Strašno, pa bebi od 6 meseci ne treba sedište, zašto se onda naplaćuje", "Za Ginisa, ne postoji u svetu", samo su neki od mnogobrojnih komentara.

Kurir.rs/S.B.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track