Najnovije vesti

NEVOLJE ZBOG LJUBAVNIKA! Iza sebe ostavljaju svašta, kad objavimo slike automobila javno, neće ih oprati ni Dunav, ni Sava
Foto: RINA

muka Meštana SELA Pećine

NEVOLJE ZBOG LJUBAVNIKA! Iza sebe ostavljaju svašta, kad objavimo slike automobila javno, neće ih oprati ni Dunav, ni Sava

Srbija

Za ljubavnu krivinu koja zadaje velike muke meštanima ivanjičkog sela Pećine čula je čitava Srbija. To skriveno mesto već godinama unazad je mesto tajnih ljubavnih susreta, na šta bi stanovnici obližnjih kuća možda i zažmureli, ali nikako ne mogu da im oproste što iza sebe ostavljaju velike količine otpada, mahom iskorišćene vlažne maramice i gomilu kondoma. Iako su priča i problem ovih meštana dospeli u javnost, to nije pokolebalo ivanjičke ljubavnike da promene svoje omiljeno mesto za sastanke.

Pećine, Ivanjica, ljubavnici
foto: RINA

"Ujutru zateknemo nekada i po deset automobila. Nakon toga ostaje gomila smeća i to se ponavlja iz dana u dan. Nema nikakve promene. Razmišljali smo da zapišemo broj tablica i odnesemo, prijavimo policiji. To kad se pročuje možda onda niko neće smeti da dolazi ovde, ili da stavimo slike tih automobila na naše društgvene mreže. Pa će sledeći put prvo da razmisle da li će da se upute ovamo. Ivanjica je malo mesto sve se brzo pročuje, posle kad pukne bruka neće moći da ih operu ni Dunav, ni Sava", kaže za RINU meštanin sela Pećine.

Pećine, Ivanjica, ljubavnici
foto: RINA

Goranu Zlatiću ova krivina je najbliža, smeštena tik uz njegovu kuću i on je do sad imao najviše problema. Čak je o svom trošku angažoavao mehanizaciju koja je odnela smeće, ali vrlo brzo ponovo se nakupilo dosta materijala potrošenog u ljubavnim igrarijama.

Pećine, Ivanjica, ljubavnici
foto: RINA

"Meni je ostalo jedino da dežuram, ili da se bijem sa nekim. Imam tri kćerke, sina, suprugu, oca i majku.. svi tuda prolazimo i treba to svakodnevno da gledamo. Nadamo se da će se konačno bar malo urazumiti, jer ovo postaje nepodnošljivo. Кoliko znam, nije dozvoljeno vođenje ljubavi na javnim mestima. Ja kad bilo šta kažem svi se ljute, ali svako ima svoje dvorište nek tamo vode ljubavnice. Ne ovde ispred moje kuće", priča Goran.

Međutim, osim tajnih ljubavnika ovu krivinu posećuju i nesavesni građani koji bacaju smeće i ostavljaju mladunce kućnih ljubimaca, kučiće i mačiće, u kartonskim kutijama.

RINA

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja