HOROR! MISTERIJA KUĆE U PROKUPLJU: Otac i sin oka ne mogu da sklope jer im gore cevi i bojler, a niko ne zna zašto! VIDEO
Foto: Printscreen Twitter

haos

HOROR! MISTERIJA KUĆE U PROKUPLJU: Otac i sin oka ne mogu da sklope jer im gore cevi i bojler, a niko ne zna zašto! VIDEO

Srbija -

Anđela Đukić (26) je pre četiri godine napustila roditeljsku kuću u Prokuplju i za poslom otišla u inostranstvo. Sa njom je i mlađa sestra, dok su otac i najmlađi brat tinejdžer (13) ostali u tom gradu.

Poslednjih dana od njih dobija samo loše vesti; grizu je briga i nemoć. U kući se, kaže, dešavaju stvari koje je nemoguće objasniti.

Polovinom prošlog meseca cevi u kući su počele da se zapaljuju, a plamen i varnice izbijaju i iz bojlera. Sve te neprijatnosti dovele su do toga da otac i brat noću često ne trenu, upravo zato što se paljenje najčešće dešava u sitnim satima. U toj se kući više i ne kupaju, kaže nam Anđela, već odlaze kod komšija, piše Telegraf.

Kaže i da su tražili pomoć od lokalnog ogranka Elektrodistribucije, kao i da su pisali Ministarstvu rudarstva i energetike, ali da slučaj još uvek nije rešen.

Električne Instalacije
foto: Printscreen Twitter

- Počele su da izbijaju varnice i da se pale cevi u kući. Počeo je i bojler da nam gori. Sve je krenulo pucketanjem. Nemamo odgovor. Nemam znanje da kažem šta se dešava, ja to ne razumem - navodi Anđela dodajući da strahuje od toga da će pomoć možda stići prekasno: - Već smo izgubili jednog roditelja, ne želim da izgubim i drugog. Pored toga, ni brata koji ima 13 godina.

Iz Elektrodistribucije u Prokuplju direktor Časlav Đorđević kaže da je ovaj slučaj je misterija i za njih.

- Nije jednostavno. Ovo izlazi iz domena Elektrodistibucije. Sve što se dešava to je u porodičnoj instalaciji, iza mernog mesta, mesta razgraničenja odgovornosti vlasništva. Mi pored svega toga pokušavamo da im pomognemo koliko je u našoj moći.

00:20

Misterija kuće u Prokuplju

Ne znamo zbog čega se to dešava. U komšiluku čak stanuju naša dva zaposlena - tehničar i majstor. Proveli su dane da bi im pomogli, bez ikakvog zaključka. Neke čudne stvari se dešavaju. Neobjašnjivo - govori Đorđević navodeći da ne odustaju od toga da problem reše. Dodaje da su se i sami obraćali za pomoć - van teritorije Prokuplja.

- Zvali smo i Prijepolje. Imali su neki sličan slučaj, ali tu je u pitanju bio ljudski faktor. I ja sam lično išao u trafo-stanicu ne bih li uočio ima li neki problem, ali nema. To im se dešava i kad se isključi struja - dodaje navodeći da prema mišljenju stručnjaka na terenu problem nije do elektromreže: - Još ćemo da pokušamo, nećemo da stajemo sigurno. Svi smo uznemireni. Samo o tome pričamo. Nismo ih zaboravili.

Kaže nam i da će pokušati da stupi u kontakt sa stručnjacima iz Niša, kao i sa jednim institutom. Kaže i da je slučaj izolovan, te da u komšiluku nije prijavljeno ništa slično.

Kurir.rs/Telegraf

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track