TRI ZLATNE MEDALJE U MOTORNOM LETENJU: Aero klub Trstenik briljirao na Državnom prvenstvu Srbije
Foto: Kurir/Ž.M.

takmičenje

TRI ZLATNE MEDALJE U MOTORNOM LETENJU: Aero klub Trstenik briljirao na Državnom prvenstvu Srbije

Srbija -

Aero kluba “Trstenik” ostvario je briljantan uspeh na, 44 po redu, Državnom prvenstvu Srbije u motornom letenju, održanog na Aerodromu “Ečka” kod Zrenjanina.

Piloti ovog kluba sa višedecenijskom tradiciom osvojili su tri zlatne medalje i obradovali građane ove pomoravske opštine.

Posada u sastavu Aleksandar Unčanin i Dejan Sarić osvojila je tri zlatne medalje i to: u disciplinama vremenska tačnost i izviđanje i bili su najbolji u generalnom plasmanu.

Veliki uspeh ostvarila je posada koju su činili Aleksandar Unčanin, Dejan Sarić, Dušan Todorović i Stevan Ignjatović, koja je osvojila je srebrnu medalju u ekipnoj konkurenciji

1 / 4 Foto: Kurir/Ž.M.

Bronzanim odličjem okitila se posada - Stevan Ignjatović i Dušan Todorović i to u disciplini izviđanje, a bila je četvrta u generalnom plasmanu.

Uprava Aero kluba “Trstenik” čestitala je svim takmičarima na ostvarenim izuzetnim uspesima na Državnom prvenstvu Srbije i ističe veliko zadovoljstvo i zahvalnost domaćinu na vrhunskoj organizaciji takmičenja uz sportski pozdrav “Vedro nebo”.

Kurir.rs/Ž. M.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track