KOMŠILUK SE PITAO ŠTA SE TO DEŠAVA: Ivanjica nema porodilište a malom Mihailu jako se žurilo! Evo šta kaže srećni tata VIDEO
Foto: Youtube Printscreen/Info liga

o ivanjički Dom zdravlja nema porodilište

KOMŠILUK SE PITAO ŠTA SE TO DEŠAVA: Ivanjica nema porodilište a malom Mihailu jako se žurilo! Evo šta kaže srećni tata VIDEO

Srbija -

IVANJICA - Kako ivanjički Dom zdravlja nema porodilište plač novorođenčeta retko se čuje. Ipak, danas je u sali za hitne porođaje Ivanjičanka Marina Bojanović donela na svet treće dete, dečaka Mihaila.

Uz stručan tim doktora, koji su predvodili ginekolog Miloš Đoković i babica Vesna Marjanović, porođaj je protekao u najboljem redu, nakon čega su mama i beba prevezeni u čačansku bolnicu.

Prema rečima doktora Đokovića, Marinin slučaj nije usamljen i često se desi da se žena porodi u sanitetu, pogotovo kada su u pitanju drugorotke i trećerotke.

On dodaje da se pri ivanjičkoj hitnoj službi nalazi potpuno opremljena sala za hitne porođaje i da su se uz dobar tim koji čine ivanjički ginekolozi, babice i pedijatrijske sestre dosadašnji porođaji odvijali bez komplikacija.

Ipak opština Ivanjica još uvek ne ispunjava sve neophodne uslove za porodilište, jer ne poseduje hiruršku salu i tim anesteziologa.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja