SRPKINJA GODINU DANA ČEKALA DA JOJ SE MOMAK VRATI IZ VOJSKE: Kada je stigao kući, posle 3 dana NIJE VEROVALA šta ju je snašlo!
Foto: Ministarstvo odbrane Srbije

nije se isplatilo

SRPKINJA GODINU DANA ČEKALA DA JOJ SE MOMAK VRATI IZ VOJSKE: Kada je stigao kući, posle 3 dana NIJE VEROVALA šta ju je snašlo!

Srbija -

Da je sve veće interesovanje za služenje vojnog roka pokazuje i podatak da se ove godine za septembarski rok prijavilo oko 750 kandidata što je za 33 odsto više u odnosu na prošlu godinu!

Povodom toga među devojkama i mladićima se opet pokrenučla večita rasprava oko toga da li devojke čekaju svoje momke da se vrate iz vojske ili pak ne.

Vojnik, Devojka, Pismo
foto: Profimedia

Da ima devojaka koje čekaju svoje izabranike iz armije pokazuje i sledeći tvit:

- Današnje devojke ne bi čekale da im se momci vrate sa odsluženja vojnog roka. I Hvala Bogu na tome... Ja d**** čekala godinu dana, on došao, i ostavio me posle tri dana - napisala je devojka na Tviteru i pokrenula lavinu komentara.

- Možda mu išla druga u posetu češće od tebe u neparne vikende i nosila klopu više od tebe - piše u prvom komentaru, dok u drugom stoji:

- Ili se zaljubio u redova iz spavaone.

Neki tviteraši su prokomentarisali da "današnje ne čekaju ni da se momak vrati sa posla".

- Mene ostavila bivša mesec dana posle odlaska u vojsku - nadovezao se jedan korisnik, a drugi je dodao da njega devojka "nije čekala ni tri meseca".

Ipak, jedna devojka je napisala da je svog momka čekala 100 dana, a onda se udala.

- Isti slučaj, doduše ja sam posle 10 dana isto uradio, jer sam saznao da je nije imao samo onaj ko nije hteo - napisao je jedan mladić.

Kurir.rs

Bonus video:

01:36

Vojska Srbije pomaže u snabdevanju vodom stanovnicima širom Srbije

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track