EVO ŠTA SE ZAISTA DOGODILO U DVORIŠTU SEOSKE ŠKOLE KOD VRANJA: Bivši učitelj udario đaka u leđa, direktorki polomio stakla na autu
selo Korbevac, Foto: Youtube Printscreen

na vest o incidentu u selu Korbevac

EVO ŠTA SE ZAISTA DOGODILO U DVORIŠTU SEOSKE ŠKOLE KOD VRANJA: Bivši učitelj udario đaka u leđa, direktorki polomio stakla na autu

Srbija -

Incident u školi prema saznanjima Kurira, policiji je prijavila direktorka

VRANJE - Nakon kraće rasprave koja se dogodila u sredu u školskom dvorištu u Korbevcu M.M. iz Vranjske Banje nekoliko puta udario je maloletnog učenika u predelu leđa, potvrđeno je Kuriru u OJT u Vranju.

Incident u školi prema saznanjima Kurira, policiji je prijavila direktorka o čemu je obavešteno i OJT u Vranju.

Naloženo je prikupljanje potrebnih obaveštenja i biće podneta krivična prijava u redovnom postupku zbog krivičnog dela zlostavljanje i mučenje.

"M.M. iz Vranjske Banje u sredu je nakon kraće rasprave sa maloletnim T.J. u školskom dvorištu osnovne škole u selu Korbevac nekoliko puta udario istog rukama u predelu leđa.

Policija je izvršila uviđaj lica mesta, naloženo je prikupljanje potrebnih obaveštenja i biće podneta krivična prijava u redovnom postupku zbog krivičnog dela zlostavljanje i mučenje", stoji u saopštenju portparola OJT u Vranju Miodraga Stojanovića.

Kako Kurir saznaje M.M. je polupao stakla na privatnom vozilu direktorke škole, i za to će da se "goni po privatnoj tužbi".

Prema nezvaničnim saznanjima Kurira, maloletni T.J. je bez vidljivih povreda koje su nanete otvorenom šakom.

M.M. je kako Kurir nezvanično saznaje bivši učitelj.

Sve okolnosti incidenta koji se u sredu dogodio u osnovnoj školi u Korbevcu utvrdiće predistražni postupak.

Kurir.rs/T.S.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track