KARAMBOL NA URGENTNOM U ČAČKU: Mladić s opekotinama hitno primljen preko reda a onda je počeo da preti i vređa sestre i lekare
Foto: RINA

incident

KARAMBOL NA URGENTNOM U ČAČKU: Mladić s opekotinama hitno primljen preko reda a onda je počeo da preti i vređa sestre i lekare

Srbija -

ČAČAK - U službi Urgentne medicinske pomoći Opšte bolnice u Čačku došlo je do incidenta u kom je pacijent napao i vređao zaposleno osoblje.

"Na urgentno odeljenje dovezen je mladić sa opekotinama ruke kome je bila neophodna medicinska pomoć. Primljen je preko reda, a zatim je počeo da preti zapslenima i da ih vređa. On je ulazio u prostorije u koje je zabranjen ulaz svima osim lekarima. Nakon prijave, na lice mesta stigla je i policija koja je u stanicu privela mladića", rekao je za RINU izvor u policiji.

O celom ovom slučaju obavešteno je i tužilaštvo, koje se izjasnilo da postoje elementi kršenja Zakona o javnom redu i miru zbog drskog, nasilnog i bezobzirnog ponašanja. Mladić će biti prekršajno kažnjen.

U PR službi Opšte bolnice u Čačku ističu da će zvanično saopštenje dati kada se završi istraga nadležnih institucija i utvrde sve okolnosti koje su rezultirale kionfliktom.

Kurir.rs/RINA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track