ŠOK PRIČA IZ KOSJERIĆA: Vremešni neženja izabrao mladu u TV emisiji, ubrzo ostao bez novca i zlata, a onda je saznao GORKU ISTINU
Foto: Profimedia

hit priča

ŠOK PRIČA IZ KOSJERIĆA: Vremešni neženja izabrao mladu u TV emisiji, ubrzo ostao bez novca i zlata, a onda je saznao GORKU ISTINU

Srbija -

Meštanin sela iz okoline Kosjerića imao je nameru da stane na ludi kamen, ali i nesreću da među pregršt dama koje su mu nudile ruku izabere prevarantkinju koju je, ne znajući njene namere, verio, a koja je netragom nestala.

Sa njom nestao je i njegov zlatni nakit i 200 evra. Nesrećna ljubavna priča meštanina (63) počela se ispisivati letos kada je želeći da se oženi učestvovao u poznatoj TV emisiji posvećenoj neženjama koji traže ljubav svog života.

Posle emitovanja emisije Kosjerac je bio na slatkim mukama jer mu se javilo više žena koje su htele brak. Imao je mogućnost da bira. Nije poznato zbog čega je izbor pao na damu koja mu se predstavila pod imenom sa inicijalima S.P. Rekla mu je da je iz Knjaževca.

Bio je 23. jul kad je vremešni đuvegija, željan ljubavi i ženske ruke u kući, dočekao izabranicu koja se preselila kod njega. Otpočeli su zajednički život, posle nekoliko dana pala je i veridba, njemu je sve mirisalo da je našao pravu, pružio joj je poverenje.

A onda se nada da će biti svadba srušila kao kula od karata...

Nada mu se srušila kao kula od karata već 4. avgusta kada su njih dvoje otišli u Užice na lekarski pregled u bolnici. Tu je Kosjerac primetio da mu nema mlade. Tražio je, tražio, ali kao da je bila u zemlju propala.

Kasnije, kada se vratio kući, video je da mu ni tu nije verenica. O čemu se radio shvatio je tek kada je primetio da mu nedostaje novac i više komada zlatnog nakita. Slučaj je prijavio policiji.

Nije dugo prošlo, a policija je pronašla S.P. iz Knjaževca. Još manje je trebalo da se utvrdi da nije imala nikakve veze sa Kosjercem već se ispostavilo da je njoj ukradena lična karta koju je druga žena zloupotrebila. Operativnim radom policija je došla do saznanja da je prevarantkinja na koju se polakomio i koju je verio zapravo 62-godišnja I.T. iz Rakovice.

Policijska stanica u Kosjeriću za njom je raspisala potragu, ali do sada nije pronađena.

(Kurir.rs/Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja