UDRUŽENJE "OMLADINA ARANĐELOVAC" POTPISALO SPORAZUM O SARADNJI SA FONDOM "SVETOZAR MARKOVIĆ": Ovome će posebno posvetiti pažnju
Potpisan sporazum o saradnji, Foto: Omladina Aranđelovac

Ostvarivanje programskih ciljeva

UDRUŽENJE "OMLADINA ARANĐELOVAC" POTPISALO SPORAZUM O SARADNJI SA FONDOM "SVETOZAR MARKOVIĆ": Ovome će posebno posvetiti pažnju

Srbija -

Udruženje "Omladina Aranđelovac" potpisalo je sporazum o saradnji sa Fondom "Svetozar Marković" .

U cilju ostvarivanja obostranih programskih ciljeva. Predstavnici Fonda "Svetozar Marković" i predstavnici udruženja ,,Omladina Aranđelovac" u predstojećem periodu realizovaće kroz međusobnu saradnju niz aktivnosti.

Posebna pažnja biće posvećena aktivnostima iz oblast: Sporta, kulture, negovanja tradicije, ljudskih i manjinskih prava, kao i humanitarnog rada. Sporazum su potpisali upravitelj Fonda ,,Svetozar Marković" Filip Bukilić i predsednik udruženja ,,Omladina Aranđelovac" Nenad Bojić.

Omladina Aranđelovac
foto: Omladina Aranđelovac

Udruženje "Omladina Aranđelovac" inače 03. decembra 2022. godine organizuje Manifestaciju ,"Okreni se , pokreni se" i šetnju podrške povodom obeležavanja ,,Međunarodnog dana osoba sa invaliditetom".

Na navedenoj manifestaciji će učestvovati i predstavnici Fonda ,,Svetozar Marković" i na taj način pružiti podršku osobama sa invaliditetom.

Kurir.rs

Bonus video:

00:09

CEO ARANĐELOVAC PRIČA O OVOJ KRAĐI SKUPOCENOG GOLFA: Umesto ključa, kola pokrenuli alatom koji ima svako!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track