ISPOVEST MODERNE SRPSKE POPADIJE: Vozi, nosi trenerku, a s popom se upoznala kad je tresla krpu kroz prozor na Karaburmi (VIDEO)
Foto: Youtube Printscreen

14 selidbi za 20 godina braka

ISPOVEST MODERNE SRPSKE POPADIJE: Vozi, nosi trenerku, a s popom se upoznala kad je tresla krpu kroz prozor na Karaburmi (VIDEO)

Srbija -

Ispričala kako živi, čime se bavi i kakvo joj je iznenađenje za pamćenje priredio pažljivi muž sveštenik

KRAGUJEVAC - Ivana Popović je mlada i moderna srpska popadija koja vozi auto, oblači se kao i sve mlade i moderne žene u Srbiji, ima troje dece - ćerku i dva sina, i supruga je sveštenika - oca Predraga Popovića, poznatog kao vrlo aktivnog na društvenim mrežama i po nesvakidašnjim besedama koje plene pažnju vernika.

Pošto otac Predrag s vremena na vreme otkrije i po koji detalj iz porodičnog života, njegovi parohijani želeli su da čuju nešto i od njegove supruge, popadije Ivane, pa je pristala da u kameru opiše kako se živi u njihovoj kući.

Ivana Popović, popadija
foto: Youtube Printscreen

- Upoznali smo se kao studenti, i kao što već znate, kad sam tresla krpu kroz prozor u studentskom domu na Karaburmi - rekla je Ivana dodajući da su se prvi put videli tako što je ona bila u jednoj sobi a Predrag u drugoj pošto je svratio u posetu svojim koleginicama.

Venčali su se, rodila se Teodora a onda i mali Pera, u sedmom mesecu trudnoće, sa kilogram i 400, koji je potom kao i svako prevremeno rođeno dete imao brojnih problema, a onda i Pavle za kog su rekli da plod nije živ i poslala me na kiretažu. Zahvaljujući Svetoj Petki i molitvama, Pavle se rodio živ i zdrav.

Popadija kaže da je osetila da će biti zajedno i u budućnosti još kad su bili samo momak i devojka. Inače, selili su se čak 14 puta dok nisu dobili svoju parohiju.

otac Predrag Popović
foto: Youtube Printscreen

Najmlađi Pavle najviše od svih voli da vozi traktor, sve zna gde šta stoji i voli da ide u voćnjak, i voli kućne poslove. Petar je fudbaler, mama ga vozi na treninge već 9 godina, a fudbal ne volim.

- Ko bi rekao da ću se ja toliko žrtvovati za fudbal a čak ga i ne volim - dodala je.

Ćerka Teodora je preslikani otac Predrag, prepuna je talenata i "uvek je još", nešto novo, ali konačno je pronašla sebe u hemiji.

Ivana Popović, popadija
foto: Youtube Printscreen

Ivana je ispričala da su u braku 20 godina, kao i da ga podržava mnogo sveštenika, ali ima i onih kojima se taj način ne dopada.

Ivana Popović, popadija
foto: Youtube Printscreen

Gajili su maline a sad imaju plantažu borovnica.

Kurir.rs/Youtube

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track