NAJLEPŠE UREĐENO GROBLJE: Na lozničkom groblju osvanule žardinjere sa cvećem, građani pokrenuli akciju sređivanja
Foto: Kurir/T.I.

SARADNJA GRAĐANA I KJP "NAŠ DOM"

NAJLEPŠE UREĐENO GROBLJE: Na lozničkom groblju osvanule žardinjere sa cvećem, građani pokrenuli akciju sređivanja

Srbija -

Na novom delu lozničkog gradskog groblja ovih dana su osvanule žardinjere sa različitim cvećem, a prostor između izbetoniranih staza je pošljunčen. To je rezultat saradnje građana i lozničkog KJP "Naš dom" koje se stara o groblju.

Grupa Lozničana koja posećuje večne kuće svojih najmilijih želela je da uredi deo groblja što je naišlo na razumevanje i odobravanje nadležnog preduzeća. Građani su uradili što su nameravali, a preduzeće im je pomoglo gde i koliko je bilo potrebno da se ideja realizuje na najbolji način.

Loznica, groblje
foto: Kurir/T.I.

Postavljene su nepropusne folije, posut šljunak između prethodno urađenih staza, oni su obezbedili cveće, a "Naš dom" žardinjere pa sada taj deo groblja izgleda uređeniji. U preduzeću kažu da su podržali ovu kao što će i svaku drugu dobru ideju, s tim da sve što se radi na groblju mora biti u skladu sa utvrđenim pravilima koja važe na takvom mestu.

Inače, lozničko gradsko groblje prostire se na nešto više od sedam hektara i ima ukupno oko 14.250 mesta od kojih je oko 11.650 popunjeno.

Kurir.rs/T.I

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track