DRAGANU PRVO UKRALI POLA KROVA, A SAD ODNELI I OSTATAK: Nisam mogao da verujem kad su komšije javile da su mi DOKRAJČILI KUĆU FOTO
Foto: Kurir/S.B.

neverovatno

DRAGANU PRVO UKRALI POLA KROVA, A SAD ODNELI I OSTATAK: Nisam mogao da verujem kad su komšije javile da su mi DOKRAJČILI KUĆU FOTO

Srbija -

Kada su sredinom oktobra ove godine Zaječarcu Draganu Stamenkoviću lopovi ukrali pola krova sa kuće, niko nije mogao da veruje da je i takva krađa moguća. Ali, sada su mu lopovi odneli i ostatak krovne konstrukcije, a stubovi i noseće grede su porušili.

- Nisam mogao da verujem kada su mi komšije javile da su mi ’’dokrajčili’’ kuću! Nije prošlo mnogo od kada su mi ukrali pola novog krova renovirane kuće na mojoj dedovini, pokraj sela Donja Bela Reka. Ne znam šta da kažem. Ja sam veoma zabrinut zbog svega ovoga. Ko sme tako da uđe u tuđi posed, da ruši nečije objekte? Ovu zgradu su moji baba i deda gradili šezdesetih godina prošlog veka, ja sam tu sa njima preko leta živeo i provodio vreme. Renovirao sam je letos. Uprkos mojoj želji i težnji da to očuvam, da sačuvam dedovinu, dešava se ovo – kaže Dragan zabrinuto.

1 / 4 Foto: Kurir/S.B.

Da podsetimo, nakon što je oktobra prijavio krađu polovine krova, policija je u roku od nekoliko dana našla počinioca.

- Policija je tada uhapsila mog komšiju B.R.(56) zbog sumnje da mi je on ukrao krov, ali je ubrzo pušten na slobodu. Kada su ga uhapsili, izvršili su pretres njegovog poseda I tamo pronašli delove mog krova. Očekujem da policija I sada otkrije ko mi je uništio I pokrao delove kuće – kaže Stamenković.

Prilikom pretresa domaćinstva B.R., policija je "naletela i na marihuanu, pa je uhapsila njegovog sina S.R.(23) zbog sumnje da je počinio krivično delo neovlašćena proizvodnja I stavljanje u promet opojnih droga.

Stamenković se nada da će ubrzo nadležni odraditi svoj posao, I da će mu ogromna materijalna šteta biti nadoknađena.

(Kurir.rs/S.B.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track