PONOVO NE RADI AUTOMATSKI PRUŽNI PRELAZ: Rampa u Banji Koviljači od jutros stoji podignuta dok vozovi prolaze
Foto: Kurir/T.Ilić

Oprezno

PONOVO NE RADI AUTOMATSKI PRUŽNI PRELAZ: Rampa u Banji Koviljači od jutros stoji podignuta dok vozovi prolaze

Srbija -

Automatski pružni prelaz u nivou, sa polubranicima, u centru Banje Koviljače od jutros je u kvaru, pa rampa stoji podignuta i dok nailaze tereni i putnički Rampa u Banji Koviljači od jutros stoji podignuta dok vozovi prolaze .

- Izgleda da je pokvarena osetljiva elektronika i očekujemo da prelaz bude osposobljen verovatno u ponedeljak. Kao i inače u ovakvim situacijama privremeno važi poseban režim saobraćaja. O neispravnosti pružnog prelaza mašinovođe su odmah obaveštene, imaju odgovarajući signal da je prelaz van funkcije, ispred njega se zaustavljaju i nastavljaju dalje tek kada se uvere da je to potpuno bezbedno – kazao nam je sagovornik upoznat sa situacijom uz podsećanje da vozači automobila i ostalih vozila treba da poštuju propise i povećaju pažnju na tom mestu dok prelaz ponovo ne bude osposobljen.

Banja Koviljača, pružni prelaz, rampa, Pruga
foto: Kurir/T.Ilić

Podsetimo, automatski pružni prelaz otvoren je prošle godine u aprilu posle gotovo dve i po godine od završetka ulice preko koje ide. Ulica dugačka 450 metara povezuje glavnu Ulicu maršala Tita sa zaobilaznim putem, ukrštajući se sa prugom Loznica – Mali Zvornik koja ovuda prolazi.

Kurir.rs/T.I.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track