PRIPADNICI GORSKE SLUŽBE U ULOZI DEDA MRAZA: Konopcima sa krovova spustiće se do spratova na kojima se nalaze mali pacijenti
Foto: T.S.

Pedijatrija u Vranju

PRIPADNICI GORSKE SLUŽBE U ULOZI DEDA MRAZA: Konopcima sa krovova spustiće se do spratova na kojima se nalaze mali pacijenti

Srbija -

Pripadnici Gorske službe preobučeni u Deda Mrazove novogodišnjim paketićima obradovaće mališane koji se nalaze na lečenju u Službi pedijatrije ZC Vranje, saopšteno je iz ove zdravstvene ustanove.

Konopcima sa krovova spustiće se do spratova na kojima se nalaze mali pacijenti Dečjeg odeljenja i mališane obradovati novogodišnjim paketićima.

Pripadnici Gorske službe spasavanja "preobučeni" u Deda Mrazove, sa džakovima punih poklona, u petak, 23. decembra sa početkom u 10 časova realizovaće akciju podele novogodišnjih paketića mališanima koji se nalaze na lečenju u Službi pedijatrije, Opšte bolnice Vranje, Zdravstvenog centra Vranje, saopštio je ZC.

Gorska Služba, novogodišnji paketići, bolesna deca, Vranje, pedijatrija
foto: T.S.

Pored Vranja oni su se do sada, spustili konopcima sa krovova Opšte bolnice u Nišu, Aleksincu, Prokuplju danas su u Leskovcu i u Vranju će se sutra spustiti terasama do spratova na kojima se nalaze mali pacijenti Dečjeg odeljenja i mališane obradovati novogodišnjim paketićima.

U Vranju će događaj biti realizovan spuštanjem na terase zgrade Dečjeg odeljenja sa strane koja se nalazi na novom prilazu, ka novom Hirurškom bloku.

T.S.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track