BILJANA IZ BAČKE PALANKE IZGUBILA NOVČANIK, KAD JE DOŠLA KUĆI USLEDIO NOVI ŠOK! Od novca se oprostila ali ovome se nije nadala
Foto: Profimedia

ima još poštenih ljudi

BILJANA IZ BAČKE PALANKE IZGUBILA NOVČANIK, KAD JE DOŠLA KUĆI USLEDIO NOVI ŠOK! Od novca se oprostila ali ovome se nije nadala

Srbija -

Biljana iz Bačke Palanke izgubila je novčanik sa novcem, dokumentima i to ne samo svojim, već i od njene sestre koja čeka operaciju.

- Ja sam već žena u godinama i polako sam prestajala da verujem da ima dobrog i poštenog sveta kao taj mladić koji mi je vratio novčanik sa novcem i dokumentima - ovim rečima za portal BAP VESTI, Biljana iz Bačke Palanke počela je priču o gubitku novčanika sa novcem, njenim, i dokumentima njene sestre koja inače čeka operaciju karcinoma, i mladiću koji je novčanik ubrzo doneo do njene kuće, a kog Biljana sada želi da upozna.

- Novčanik sam izgubila u sredu, 8. februara negde u blizini centra Bačke Palanke. Bilo je veče, oko 18 časova i verujte nimalo mi nije bilo svejedno, jer su se, pored novca, u novčaniku nalazila moja dokumenta, bankovne kartice, ali i sestrina zdravstvena knjižica i lična karta, a ona uskoro treba da ide na operaciju karcinoma. Pomirila sam se sa tim da će novac neko uzeti, ali sam se nadala da ću doći bar do zdravstvenih knjižica i lične karte - priča Biljana.

Ova Bačkopalančanka to veče je došla kući, a novčanik je već bio tamo. Pronašao ga je mladić, koji je na ličnoj karti pročitao adresu i Biljaninoj sestri vratio novčanik sa novcem i svim dokumentima.

- Ja u tom momentu još nisam bila kući, sestra je zaboravila da ga pita kako se zove, jedino što mi je rekla je da je pošteni nalazač mlad i lep - sa osmehom priča ova žena.

- Želela sam na ovaj način da probam da ga pronađem, da se prepozna u ovom tekstu i da mi se javi jer imam želju da mu se zahvalim. Malo je danas poštenih ljudi kao što je on, novčanike sve češće kradu, a on je pronašao moju adresu i sve uredno vratio - rekla je na kraju Biljana.

(Kurir.rs/backapalankavesti)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track