CELA SRBIJA ZNA ZA OLIVERA KOM JE GROMADA OD 5 KG PALA NA AUTO USRED VOŽNJE: Ali malo ih je primetilo detalj koji ga je spasao
Foto: Facebook Printscreen

na auto-putu za niš kod trupalske petlje

CELA SRBIJA ZNA ZA OLIVERA KOM JE GROMADA OD 5 KG PALA NA AUTO USRED VOŽNJE: Ali malo ih je primetilo detalj koji ga je spasao

Srbija -

BEOGRAD - Cela Srbija je u neverici gledala automobil Nišlije Olivera koji je čudom ili ludom srećom izbegao smrt kada je na niškom auto-putu na njegova kola pala betonska gromada od oko 5-6 kilograma i to usred vožnje!

To se dogodilo u subotu, u rano popodne, oko 15 časova, kod Trupalske petlje, kada se na nadvožnjaka na njega obrušila betončina - i to tri komada od kojih je najteži, kako kaže, sigurno imao oko 5 kilograma.

- Pomislio sam da neko puca na mene, ispričao je Nišlija koji je mogao da izgubi glavu i dodao da je čuo tri udarca - prvi komad ulubio je šoferku, drugi je pao pa krov, na panoramsko staklo, a treći je udario o zadnji deo kola.

Oliver kaže i da je u prvi mah pomislio da je neko zapucao na njega a kad se opasuljio, stao pored puta i pribrao video je da je beton za koji nije znao da li je pao na njega ili ga je neko gađao.

Luda sreća u nesreći: Kaže, ovo ga je spaslo

„To su bila tri komada betona. Srećom, imao sam panoramsku zaštitu na krovu gde je pao jedan, jer da je nisam imao mogao je da pogodi mog sina, koji je sedeo pored mene, direktno u glavu“, dodaje on.

Ističe da je taj komad betona koji je udario u panoramski deo na korvu bio težak oko 5-6 kilograma. On je odmah nakon incidenta pozvao Saobraćajnu policiju koja je došla i sačinila izveštaj.

Misteriju je rešila Podsetimo, Javno preduzeće "Putevi Srbije" je saopštilo da je na ukrštanju auto-puta Beograd-Niš na petlji Trupale, na kraku petlje za smer Bela Palanka-Vranje u subotu popodne "došlo do odvajanja zaštitnog sloja betona sa konstrukcije nadvožnjaka".

Pošto je policija prijavila otpadanje betona, dežurne ekipe su postavile odgovarajuću privremenu saobraćajnu signalizaciju, navodi se u saopštenju.

Potom je uveče obavljen hitan vanredni pregled nadvožnjaka i počelo je uklanjanje "nestabilnih delova zaštitnog sloja betona" što ;će se nastaviti u nedelju, kažu "Putevi Srbije".

Preduzeće je najvilo da će "trajna sanacija oštećenja na nadvožnjaku" biti "po uspostavljanju povoljnih vremenskih prilika".

Kurir.rs/Facebook

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track