ŽENA OTVORILA VRATA, UMALO NIJE ZAPLAKALA: Venčanice pokradene, a šta su tek uradili sa MAŠINSKIM ULJEM! Prokuplje u strahu VIDEO
Foto: Printscreen/Instagram

divljaštvo U PROKUPLJU

ŽENA OTVORILA VRATA, UMALO NIJE ZAPLAKALA: Venčanice pokradene, a šta su tek uradili sa MAŠINSKIM ULJEM! Prokuplje u strahu VIDEO

Srbija -

Vlasnici salona venčanica još uvek u šoku i strahu

U strogom centru Prokuplja na manje od sto metara od zgrade policije, u noći između nedelje i ponedeljka je opljačkan salon venčanica, otvoren pre samo desetak dana. Vlasnici su zbunjeni i uplašeni jer, osim što je odneto 39 venčanica i napravljena šteta za koju procenjuju da je preko 40.000 evra, salon je potpuno uništen i poliven prerađenim uljem - od poda do plafona.

U policiji su potvrdili da su dobili prijavu i da su o svemu obavestili nadležno tužilaštvo, kao i da rade na rasvetljavanju ove neuobičajne pljačke, a prema saznanjima Južnih vesti, na putu do salona u stambenoj zgradi postoji bar desetak kamera i najmanje na jednoj se vidi i snimak automobila koji su lopov ili više njih koristili za pljačku.

Sve što smo imali i što smo godinama štedeli, sada je uništeno. Praktično moramo sve iz početka, napravljena je velika šteta - priča Dragica Pavlović, vlasnica salona venčanica.

Kaže da je u nedelju uveče ona bila u salonu, a da je potpuno uništen lokal i ukradene venčanice primetila njena majka koja je ujutru došla i imala šta i da vidi.

salon venčanica, venčanice, opljačkan salon
foto: Printscreen/Instagram

Ono što je čudno je to da na vratima, ni našim od stana, ni ulaznim vratima zgrade koja se zaključavaju, ne postoje tragovi obijanja. Bukvalno ispada kao da je neko imao ključ, iako je baš iz bezbednosnih razloga promenjena brava ulaznih vrata i ključ imaju samo stanari, a mi smo ulazna vrata salona zamenili neposredno pre otvaranja. Postoje i snimci kamera, očekujemo da policija pronađe počinioce koji su nam napravili ogromnu štetu, jer i ono što nije ukradeno, posipano je i uništeno uljem - kaže Pavlovićeva.

SNIMAK UNIŠTENOG SALONA

Dodaje da ona i njen suprug nemaju neprijatelje i da ne znaju ko bi mogao ovako da im napakosti, ali i da su nakon ovoga zabrinuti i za svoju, kao i bezbednost svoje maloletne dece.

- Ne znamo više šta je sledeće i šta može da nas snađe. Bukvalno je neko čekao da otvorimo i da nam sve uništi. Očigledno je da smo nekom zasmetali, ali mi ne možemo da znamo kome. Verujemo da će policija naći lopove, bili su forenzičari, postoje kamere. Nama svaki dan znači da ih uhvate jer se nadamo da će možda i pronaći deo ukradenih venčanica kako bi nadoknadili deo štete - kaže Dragica.

Kako je salon otvoren pre desetak dana, mali broj ljudi je i znao da u toj zgradi postoji salon venčanica, a vlasnici još nisu postavili ni reklamu. Ipak, uz pomoć društvenih mreža i prijatelja, uspeli su da za kratko vreme privuku mušterije. salon.

Već sam imala 10 zakazanih venčanica, sa potpisanim ugovorom. Sada moram da se snalazim i da nekako ispoštujem te mlade devojke, posao je krenuo lepo, nadali smo se da ćemo od ovoga moći da živimo i izdržavamo porodicu jer ni ja, ni suprug nigde ne radimo. Pazite bezobrazluk lopova, otključali su vrata, uništili i pokrali salon i opet sve uredno zaključali. Navodno, niko ništa nije video - tvrde vlasnici salona.

Dodaju i da se radi se o skupim venčanicama i sada pokušavaju da se snađu i da ispoštuju već zakazane termine za iznajmljivanje. Istrajni su ipak da neće odustati od tog posla i da će ponovo krenuti ispočetka, te da će salon venčanica i dalje biti njihov izbor i posao od koga će izdržavati porodicu.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track