JAKO NEVREME U LOZNICI: Poplavljene ulice, voda prodrla u Urgentni centar! VIDEO, FOTO
Foto: T.Ilić

JAKO NEVREME U LOZNICI: Poplavljene ulice, voda prodrla u Urgentni centar! VIDEO, FOTO

Srbija -

LOZNICA – Nešto posle 16 časova Loznicu je pogodilo snažno nevreme, a kiša koja je tada počela da pada nije prestala ni u 21 čas.

1 / 5 Foto: T.Ilić

Kiša se pretvorila u snažne pljuskove pa su mnoge lozničke ulice opet bile poplavljene pošto kišna kanalizacija jednostavno nije mogla da primi toliku količinu vode u kratkom periodu. Ponovo su bile potopljene brojne ulice, u Klupcima, valjevski, put, ali i Banjski put, Gradilište, centralne gradske ulice gde su maltene za prolazak trebale amfibije.

Pod vodom se tako našao i novi parking kod gradske bolnice i novog stadiona, kanali u licama prigradskih naselja bili su prepuni vode, bujice su jurile i niz određene ulice u višim delovima grada, a voda je poplavila i dvorišta. Voda je prodrla i u Urgentni centar što je objavljeno i na društvenim mrežama.

Za nekoliko sati od toliko kiše se malo korito rečice Štire ispunilo i izlila se i u svoje drugo korito. Oko 19 časova lozničko nebo prekrile su munje, grmelo je žestoko kao topovska kanonada. Oko 21 sat kiša je i dalje padala praćena povremenom grmljavinom.

Prema vremenskoj prognozi RHMZ Loznicu i naredna dva dana očekuje slično vreme sa poslepodnevnim pljuskovima i grmljavinom, uz najvišu temperaturu do 23 stepena.

Kurir.rs/T.I

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track