APOKALIPSA U VRBASU! Superćelijska oluja pogodila gradove Vojvodine, grad kao loptice LOMIO ŠOFERKE, kuće "izrešetane" KAO BOMBE!
Foto: Printscreen/Instagram

jezive scene

APOKALIPSA U VRBASU! Superćelijska oluja pogodila gradove Vojvodine, grad kao loptice LOMIO ŠOFERKE, kuće "izrešetane" KAO BOMBE!

Srbija -

Pakleni dan danas se u Vojvodini završio ranije, kada se nebo smrklo, a tamni oblaci prekrili dan!

Snažna oluja praćena neverovatnim gradom veličine teniske loptice viđeno je u Vrbasu, Apatinu, Somboru, Kuli, Srpskom Miletiću, delovima opštine Bačka Palanka...

Apokalipsa u Vbasu

Kako su meteoroloui juče i najavili, danas je oko 19 časova snažan grmljavinski sistem ušao je iz istočne Hrvatske i najpre se obrušio na severozapadni i centralni deo Bačke. Reč je o snažnoj superćelijskoj oluji.

Najgore je, čini se sa snimaka, bilo u Vrbasu i okolnim mestima koja su ličila na scene iz apokalipse.

Nevreme je tutnjalo, grad je uštetio veliki broj vozila, šoferke su pucale, a na fotografijama se vidi i jedna kuća u mestu Kucura kod Vrbasa, koja kao da je izrešetana mecima.

Ljudi su u šoku komentarisali.

- Kao kasetne bombe

- U Zrenjaninu još uma ovakvih roletni od nevremena iz 2000.godine. Došlo je u vidu žute prašine kao tornado, iz pravca NS.

Posle nevremena koja je udarilo na severu Srbije, sutra će širom Srbije biti neznatno svežije, ali sa temperaturama od 30 do 33°C, a u Beogradu do 31 stepen.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:46

Nevreme u Apatinu, pada led veličine oraha

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track