OVOGODIŠNJE 'GROČANSKE SVEČANOSTI' SA NIKAD BOGATIJIM PROGRAMOM! Ana Bekuta uz pratnju orkestra Ace Sofronijevića i Crni Cerak
Foto: Promo

Nastupaju najveće estradne zvezde naše scene

OVOGODIŠNJE 'GROČANSKE SVEČANOSTI' SA NIKAD BOGATIJIM PROGRAMOM! Ana Bekuta uz pratnju orkestra Ace Sofronijevića i Crni Cerak

Srbija -

"Gročanske svečanosti" su manifestacija koja na izuzetan način predstavlja kulturne, turističke, sportske i poljoprivredne potencijale opštine Grocka.

Ovogodišnje, 55. po redu "Gročanske svečanosti" će se održati od 30. jula do 2. avgusta, u organizaciji GO Grocka.

Tradicionalna manifestacija „Gročanske svečanosti“ biće svečano otvorena 30. jula u centru Grocke. Bogat kulturno-umetnički program, sportska takmičenja, zabavni program, sve ovo čeka posetioce Gročanske čaršije do 2. avgusta. Prema rečima predsednika opštine Dragana Pantelića, program je prilagođen svim uzrastima.

- Ako neka manifestacija živi toliko dugo kao Gročanske svečanosti to znači da ima kvalitet, sadržaj i veliku energiju sa kojom Grocka ove svečanosti obeležava decenijama i uvek ima da ponudi neki dodatni sadržaj. I ove godine 55. put po redu smo pripremili bogat sadrzaj za sve vas. Pozivam sve da dodju i uvere se u to i sami - rekao je Pantelić.

Gročanske svečanosti
foto: Promo

Ovogodišnji estradni program obuhvata nekoliko koncerata. U ponedeljak, 31. jula, nastupiće Marko Gačić i Mira Marković uz pratnju Narodnog orkestra Grand produkcije pod upravom Mikice Gačića, u utorak, 1. avgusta, Crni Cerak, a završne večeri, 2. avgusta nastupiće Ana Bekuta uz pratnju orkestra Ace Sofronijevića.

Svečano otvaranje manifestacije predviđeno je za nedelju 30. jula, tradicionalnim defileom i nastupima Kulturno-umetničkih društava u Gročanskoj čaršiji, a program počinje u 19:30 časova.

Kada je reč o najmlađim posetiocima, očekuje se bogat i raznovrstan program, gde će svaki mališan pronaći nešto interesantno za sebe.

Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track