OVAKAV GRAD JOŠ NISMO VIDELI! Ledenice odjednom počele da tuku , Čačani ostali u čudu! (VIDEO)
Foto: Twitter/zaiapresidente

haos

OVAKAV GRAD JOŠ NISMO VIDELI! Ledenice odjednom počele da tuku , Čačani ostali u čudu! (VIDEO)

Srbija -

Nevreme u više delova Srbije je već počelo, građani se uveliko pripremaju za superćelijsku oluju, a u Čačku je već stravično nevreme počelo. Kiša pada, duva snažan orkanski vetar, a pada i krupan grad koji je sve šokirao svojim neobičnim oblikom.

Kiša lije kao iz kabla, društvenim mrežama se šire jezivi snimci. Meštani sela Gornja Gorevnica kažu da obako nešto nisu nikada vieli.

"Bili smo u njivi i videli strahovito taman oblak, požurili smo kući uplašeni od najave ove superćelijske oluje i svega što se desilo, međutim na traktorima nas je sustigao grad. Ledenice su počele da tuku, jedva smo stigli da se sakrijemo. Padao je oko 15 minuta, nije bilo dugo, ali je padalo tako jako da je mnoge poljoprivredne kulture skroz dotukao", kaže za meštanin sela Gornja Gorevnica.

Nevreme nije zaobišlo ni gornjomilanovački kraj, a u selima ove opštine takođe je padao jak grad i krupan grad. Jako olujno nevreme nije zaobišlo ni gradsko područje, a jak grad zatekao je i brojne vozače koji su se našli u putu kroz Ovčarsko-kablarsku klisuru.

"Kolika se štete još uvek ne znamo, ali je padao na nekim mestima grad i veličine oraha. Kad se stanje bude smirilo, izaći ćemo u voćnjak", kažu meštani.

Kurir.rs/RINA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track