OGROMNO STABLO SE SRUČILO NA ZGRADU U PANČEVU: Nevreme prouzrokovalo haos, DRAMATIČNI PRIZORI! U toku akcija uklanjanja (VIDEO)
Foto: Damir Dervišagić

protutnjalo srbijom

OGROMNO STABLO SE SRUČILO NA ZGRADU U PANČEVU: Nevreme prouzrokovalo haos, DRAMATIČNI PRIZORI! U toku akcija uklanjanja (VIDEO)

Srbija -

Snažan pljusak i olujni vetar praćeni gradom su u subotu popodne obarali drveće u Beogradu, ulice širom prestonice su bile poplavljene.

Pošteđeni od nevremena nisu bili ni mnogi drugi gradovi u Srbiji, pa je tako i u Pančevu ogromno stablo palo na stambenu zgradu usled olujnog vetra praćenog obilnim padavinama.

00:26

Stablo palo na zgradu u Pančevu

Naime, u ulici Svetozara Miletica u Pančevu trenutno se uklanja drvo koje se srušilo na stambenu zgradu.

1 / 7 Foto: Damir Dervišagić

Takođe, stabla, ali i krovovi pojedinih zgrada su padali na više mesta, te je u naselju Mirijevo na parkirane automobile pao krov s jedne zgrade, a i na Mirijevskom bulevaru oboreno je više stabala.

Na mrežama se širi i snimak krova koji je sa zgrade odleteo na Vračaru, ali i fotografije oborenog krova zgrade na Konjarniku.

Na Novom Beogradu nije ništa manje posledica nevremena, pa je tako bandera pala preko tramvajskih šina, a jak olujni vetar je u Zemunu ulicom nosio kontejnere za smeće.

Republički hidrometeorološki zavod (RHMZ) izdao je upozorenje u "Crvenom meteo-alarmu" da se večeras i tokom noći u Srbiji očekuje "veoma nestabilno" vreme praćeno obilnim pljuskovima, gradom i olujnim vetrom.

RHMZ je upozorio da se u delovima Beograda očekuje mnogo kiše, i više od 50 milimetara.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track