RHMZ OBJAVIO NOVO UPOZORENJE: U naredna 2 sata u ove delove zemlje stiže kiša, grad i JAK OLUJNI VETAR! Nepogode i u prestonici
Foto: Zorana Jevtić

nagla promena vremena

RHMZ OBJAVIO NOVO UPOZORENJE: U naredna 2 sata u ove delove zemlje stiže kiša, grad i JAK OLUJNI VETAR! Nepogode i u prestonici

Srbija -

Na sajtu Republičkog hidrometeorološkog saveza izdato je novo upozorenje navremenske nepogode.

„Posle podne i uveče u Srbiji promenlјivo oblačno, mestimično s kišom i lokalnim plјuskovima sa grmlјavinom koji će biti izraženiji na jugozapadu, jugu i jugoistoku zemlјe gde se ponegde očekuje i veća količina padavina za kratak vremenski period , grad i kratkotrajno jak i olujni vetar“, objavio je danas RHMZ.

U naredna dva sata na području centralne, istočne i jugoistočne Srbije, kao i u Banatu mestimično pljuskovi sa grmljavinom.

RHMZ
foto: Printscreen/RHMZ

Takođe, u pojedinim delovima Beograda lokalni pljuskovi sa grmljavinom.

Vremenska prognoza u narednim danima

U Srbiji u narednih sedam dana, do 15. avgusta, pretežno sunčano, osim u četvrtak kada se očekuje prolazno naoblačenje, mestimično sa kišom, pljuskovima i grmljavinom.

Jutra će biti sveža, a dnevna temperatura u postepenom porastu i to posebno u drugoj polovini sedmice, kada će ponovo u većini mesta biti oko 30 stepeni.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track