"DEČAK JE BIO OPOMENUT DA NE SKAČE U PLITAK BAZEN" Oglasili se iz uprave SC Čair nakon teškog povređivanja tinejdžera (VIDEO)
Foto: Kurir TV

kurir tv

"DEČAK JE BIO OPOMENUT DA NE SKAČE U PLITAK BAZEN" Oglasili se iz uprave SC Čair nakon teškog povređivanja tinejdžera (VIDEO)

Srbija -

Dečak iz Niša (14) teško je povređen kada je skočio u bazen dubine 120 centimetara na glavu.

Njemu je rasečena usna, izbijena su mu dva zuba, i ima posekotinu na glavi. Majka dečaka ne negira da je njen sin kriv, ali i optužuje spasioce jer nisu oštrije reagovali.

Međutim, šta znači oštrije reagovati prema tuđoj deci koja na bazen dolaze bez roditelja i ne poštuju pravila? Na ta pitanja odgovore je potražila naša dopisnica iz Niša Milena Antić.

- Ovlašćemnja spasilaca su velika jer oni brinu o svima nama, pre svega u samim bazenima. Pravilo SC Čair i primeri koje smo imali je da posle par opomena onima koji se ne pridržavaju jasno vidljivih pravilnika, spasilac obaveštava obezbeđenje koja dalje reaguje udaljavanjem korisnika s bazena - kaže Milan Milanov iz uprave SC Čair.

03:25

DEČAK JE BIO OPOMENUT DA NE SKAČE U PLITAK BAZEN Oglasili se iz uprave SC Čair nakon teškog povređivanja tinejdžera

Dodaje i da je zbog ogromne frekvencije na bazenu teško ispratiti svakog posetioca i da je zato važno da se slušaju spasioci.

- Nije bilo mnogo takvih primera. Kad dnevno prođe do 4.000 ljudi, dešava se sve, pa i povrede. Ne može da se isprati svaki pojedinac, zato su tu pravila ponašanja. Ovaj primer je nepoštovanje pravila, dečak je prethodno bio i opomenut - dodao je sagovornik Kurir TV.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

00:12

Pogledajte bazen Slobe Radanovića u Višnjičkoj banji

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track