"NISAM ZNALA ŠTA SE SPREMA, ODMAH SMO IZAŠLI NAPOLJE!" Za svadbu Vesne i Gorana iz Užica deca pripremila nesvakidašnje iznenađenje
Foto: Kurir/Z.G.

"NISAM ZNALA ŠTA SE SPREMA, ODMAH SMO IZAŠLI NAPOLJE!" Za svadbu Vesne i Gorana iz Užica deca pripremila nesvakidašnje iznenađenje

Srbija -

Svako „da“ na venčanju znači životni događaj, ali za Vesnu i Gorana iz Užica ovaj dan će ostati poseban i zbog iznenađenja, koje su im pripremila deca.

Vesna, do pre neki dan Knežević, a sada Miličić, koreograf je u KUD Sevojno gde radi sa tri grupe preko stotinu dece. A deca, koja svoju učiteljicu smatraju strogom, ali pravednom, i zbog toga je mnogo vole, rešili su da joj poklone nezaboravni događaj.

Užice, svadba, učiteljica folklora
foto: Kurir/Z.G.

Kada su mladenci izašli iz zgrade Skupštine grada posle zavetovanja na večnu ljubav, sačekalo ih je predivno iznenađenje. Oko pedesetoro dece na platou je zaigralo kolo.

04:32

Deca za svadbu pripremila iznenađenje svojoj učiteljici folklora

- Nisam znala šta se sprema, čak i ja koja uvek predosetim neke događaje. Dok su mi u sali kod matičara čestitali i slikali se, fotograf mi je rekao da pogledam kroz vrata. Videla sam decu. Odmah sam Gorana uhvatila za ruku i pošli smo napolje. A deca kako su nas videla odmah zaigrala – kaže Vesna.

Užice, svadba, učiteljica folklora
foto: Kurir/Z.G.

Još pod tim utiskom oduševljenja, ona dodaje.

- Prvo su igrali bugarsko-leskovačko kolo, a onda Užičanku. Oduševljena sam bila, sva ushićena, pa valjda od tog ushićenja pustila sam Gorana i povela kolo, zaigrala sa mojom decom. Ne mogu da vam opišem kolika je to sreća, još kada su prišli da me svi zagrle i veliki buket cveća, pa njihovi uzvici „Vesna, mi te volimo“, pamtiću ceo život – priča mlada.

Užice, svadba, učiteljica folklora
foto: Kurir/Z.G.

Dok su oni igrali, mladoženja je stajao po strani i tapšao.

- I Gorana deca mnogo vole. Išao je sa nama na nekoliko turneja i deca su ga mnogo zavolela. Čak kažu da bez njega neće da putuju – kaže Vesna.

Deca nisu bila na svadbi, bili su samo odrasli, prvi tim, a sa njima veselje može da se zamisli kakvo je bilo.

- Nisu deca bila, ali zato ću danas da im odnesem slatkiša u klub – dodala je Vesna.

Đorđe Delić, direktor KUD Sevojno, kaže da je znao kakvo iznenađenje deca prirpemaju.

- Imamo oko 350 dece u klubu. Vesna vode tri grupe. Rekli su mi da bi pripremili neko iznenađenje za učiteljicu, a ja sam im predložio šta da urade. Deca su sjajna i ovo ostaje da se pamti – kaže Đorđe.

Kurir.rs/Z.G.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track