LEPA AIDA IZ ZANZIBARA PREŠLA U PRAVOSLAVLJE ZBOG KRUŠEVLJANINA: Miloš je video samo njene oči, ovo je njihova ljubavna priča FOTO
Foto: Privatna arhiva

venčali se u kruševcu

LEPA AIDA IZ ZANZIBARA PREŠLA U PRAVOSLAVLJE ZBOG KRUŠEVLJANINA: Miloš je video samo njene oči, ovo je njihova ljubavna priča FOTO

Srbija -

Kruševljanin Miloš Đorđević (26) fitness trener u Dubaiju zaljubio se u lepu Aidu sa ostrva Zanzibar, a venčali su se u Kruševcu. Miloš je rođeni Kruševljanin, gde je završio Saobraćajni smer u Prvoj tehničkoj školi. Radio je u proizvodnji u više kruševačkih fabrika.

- Poslednji posao mi je bio u "Henkelu" i uporedo sam počeo da treniram ljude u fitnesu i time sam se bavio devet godina, počev od osmog razreda osnovne škole. Počeo sam stručno da se usavršavam i pohađao sam kurs snage i kondicije preko interneta, koji je vodio trener iz SAD. Započeo sam da učim i engleski jezik - čitao knjige, slušao podkastove i motivacione govore, što mi je pomoglo da mnogo bolje savladam jezik.

Kruševac
foto: Privatna arhiva

Moj stariji brat Marko je već bio u Dubaiju godinu i po dana, gde je radio kao fitness trener i on je bio moja inspiracija da odem tamo. Iz Henkela sam otišao na odmor u Dubai 26. decembra 2019, da budem deset dana i tamo sam ostao kod brata. Zajedno smo živeli i krenuli smo da tražimo posao. Prvi kontakt sam uspostavio u liftu sa čovekom koji je želeo trenera za fitness i to mi je bio prvi posao.

Objavio sam na svom Instagram nalogu da se bavim trenerskim poslom, ljudi su počeli da mi se javljaju i tako je krenulo. Odlazim kod njih u njihove vile i apartmane i treniram svakog pojedinačno po sat vremena. Miloš otkriva kako je upoznano Aidom, pitali smo našeg sagovornika.

Kruševac
foto: Privatna arhiva

- Aida je završila Fakultet za finansije i bankarstvo i radila je kao menadžer u jednom restoranu. Ona je rodom sa ostrva Zanzibar iz države Tanzanije. Bio sam u šetnji sa bratom Markom i otišli smo na piće u restoran, gde sam nju ugledao. Prvi susret je bio magičan. U vreme korone svi smo nosili maske, pa sam kod nje video samo oči i kosu. Bio sam očaran njenim prelepim okicama, jer su oči ogledalo duše.

Razmenili smo telefone, međusobno slali poruke, počeli da se viđamo, a zatim i da se zabavljamo. Živimo zajedno dve godine, pa smo odlučili da se venčamo. Venčanje i svadba je bila 12. avgusta u Kruševcu. Venčali smo se u Crkvi Lazarici, Aida je prešla u pravoslavlje, ime je zadržala, a uzela je moje prezime. Sada smo na odmoru, a bili smo na Zlatiboru, Kopaoniku, u Beogradu i Novom Sadu.

Kruševac
foto: Privatna arhiva

Aidu smo pitali i o poznanstvu sa Milošem.

- Kada sam srela Miloša prvi put u restoranu odmah sam zaključila da je on veoma pristojan, zgodan i pozitivan mladić. Posle dve godine zajedničkog života uverila sam se da je iskren čovek, da voli porodicu i da je veoma pobožan, a to su za mene tri najbitnije stvari.

U Srbiju sam prvi put došla u oktobru prošle godine i evo me ponovo. Srbi su veoma gostoljubivi ljudi, uvek se smeju i pozitivni su. Zemlja je prelepa, jer ima divnu prirodu. Moji roditelji su srećni što sam se udala za dobrog čoveka. Za njih je bilo najbitnije kakav je čovek, a ne odakle je i koje je vere, nacije i kulture.

Kruševac
foto: Privatna arhiva

Miloš kaže da su i njegovi roditelji komšije, rođaci i prijatelji veoma rado prihvatili Aidu. Za njih je važno kakva je ona kao žena i osoba. Oduševljeni su njom i prihvatili su je kao da je njihova. Mlade supružnike Đorđević pitali smo i o njihovim životnim planovima.

- Želimo decu, živećemo u Dubaiju, u Srbiji ćemo kupiti plac i praviti kuću. Za sada ostajemo tamo. Ne znamo do kada i koliko dugo. Aida nam je govoriila i o svojim utiscima iz Srbije.

Kruševac
foto: Privatna arhiva

- Sviđa mi se hrana u Srbiji, a posebno mi je omiljena rolovana teletina, zatim tikvice i paradajz. Oboje volimo domaću, organsku zdravu hranu. U Srbiji mi se sviđaju i svi narodni običaji i tradicija i nemam nikakve primedbe.

Miloš kaže da Aida sprema njenu, a i srpsku nacionalnu kuhinju. - Banane je kuvala i pekla u rerni. Za mene je to bilo čudno, a kad sam probao video sam da je fascinantno i to mi je sada omiljena hrana, koju jedem svaki drugi-treći dan u raznim varijantama. Ona banana sprema kao pire, zatim kao krompir, ima i slatkih, jer su u pitanju razne vrste ovog omiljenoig voća.

Kurir.rs/Živomir Milenković

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track