POKLON GRADA: Svi đaci prvaci u Srbiji mogu besplatno u jagodinski ZOO vrt 2. i 3. septembra! Važi i za roditelje, bake i deke
Foto: Foto: Grad Jagodina

gest

POKLON GRADA: Svi đaci prvaci u Srbiji mogu besplatno u jagodinski ZOO vrt 2. i 3. septembra! Važi i za roditelje, bake i deke

Srbija -

Uprava Zoološkog vrta “Tigar” u Jagodini donela je odluku da za sve đake prvake sa teritorije Republike Srbije bude besplatan ulaz u ovaj Zoo vrt u subotu i nedelju, 2. i 3. septembra.

- Naš Zoološki vrt ima pored turističkog i edukativni karakter i zato smo odlučili da poklonimo svim đacima prvacima sa teritorije Republike Srbije besplatan ulaz za početak nove školske godine. Ulaz je besplatan i za njihove roditelje, deke i bake - izjavila je Vesna Dimtrijević iz marketing službe jagodinskog Zoološkog vrta.

jagodina
foto: Foto: Grad Jagodina

Zoološki vrt “Tigar” u Jagodini prvi je zoološki vrt u Srbiji južno od Beograda i nalazi se u turističkom kompleksu Jagodine u čijoj su neposrednoj blizini i Akva park, Muzej voštanih figura i Izletiše “Potok” sa najvećim veštačkim vodopadom u ovom delu Evrope, a tu je i veliki tržni centar “Vivo”. Zoološki vrt u Jagodini ima 250 primeraka sa preko 50 životinjskih vrsta i radi 365 dana u godini od 9 časova ujutro pa sve do mraka.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track