DECA NEMAJU POJMA KAKO SE NEKAD DRUŽILO! Kuća puna ko oko, seo ko gde stigao, niko ne gleda u mobilni i tuđe patike! Evo šta rade
Foto: Facebook Prinscreen

Milje, regal, na astalu žuti sok

DECA NEMAJU POJMA KAKO SE NEKAD DRUŽILO! Kuća puna ko oko, seo ko gde stigao, niko ne gleda u mobilni i tuđe patike! Evo šta rade

Srbija -

Milje, regal, televizor ugašen, a na stolu grickalice i žuti sok!

Snimak koji kruži društvenim mrežama mnoge je vratio u prošlost i podsetio na dane bez mreža i mobilnih telefona kad su svi mahom bili obučeni isto, jer drugačije i nije imalo da se kupi, pa niko nikom nije zagledao koje i kakve patike nosi.

Snimak svedoči o tome kako su nekad, i ne tako davno, izgledale sedeljke, žurke i privatna veselja.

Na snimku se vidi raspevano društvo koje iz sveg glasa peva poznati narodnjački hit, svi posedali na pod jer je kuća tesna da primi tolike ljude, ali tako su se nekad slavili dečji rođendani, veridbe, ispraćaji u vojsku ko nije imao za bolje i raskošnije.

Niko ne gleda u telefon, nego svi pevaju uglas.

Današnja deca retko su kad u prilici da javno vide ovakve snimke, kako su im se roditelji nekad družili kad su bili mladi.

Snimak je napravljen VHS-om 1998, što se i vidi na ekranu iako izgleda mnogo starije. Gde je snimak tačno nastao, nije poznato.

Snimak je izazvao brojne komentare na Fejsbuku, a šta vi kažete?

Svoje utiske možete ostaviti u komentarima...

Kurir.rs/Facebook Užice oglasna tabla

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track