NA KAUČU ĆILIMČE, DEDA I BABA U RAMU: Najpoznatiji srpski domaćin ovako sredio kuću! Sve moderno, snajka nema šta da brine (FOTO)
Foto: Instagram Printscreen

mladi luka Sa sela ne misli da ode

NA KAUČU ĆILIMČE, DEDA I BABA U RAMU: Najpoznatiji srpski domaćin ovako sredio kuću! Sve moderno, snajka nema šta da brine (FOTO)

Srbija -

Najmlađi srpski domaćin Luka Crepuljarević, koji je osvojio srca devojaka iz čitave Srbije ali i njihovih majki, koje bi ga rado za zeta, dosad je svima jasno dao do znanja da iz svog sela i sa svog imanja ne misli nikud!

Život ga nije mazio, prerano je ostao bez oca, pa je hteo-nehteo morao da postane glava familije i brine o majci i sestri dok su se njegovi vršnjaci "kuckali" na telefonima i fotkali za mreže.

Vredan i čestit momak iz zlatiborskog kraja, iz Semegnjeva, nedavno je otkrio i da je dobio na hiljade komentara i na stotine ponuda, a bilo je tu i bračnih, kad je na zapitkivanje medija ispričao kako provodi vreme u najboljim momačkim godinama - ima 21.

Pa je tako kazao da je to uglavnom u poslu, s kravama i ovcama, dok pravi sir, muze, a za sve to vreme ujedno i studira.

Iskreno, iako ga devojke simpatišu, na ženidbu zasad ne misli ali jednog dana doći će i to. Selo obožava i sa dedovine ne misli da ode, ali naše devojke, kao što se zna, nisu posebno rade da se udaju na selu nego da sa njega odu u grad. Tome svedoče i brojni seoski momci koji su i u 40-ima i 50-ima ostali neoženjeni. Mnogi su svoju sudbinu preokrenuli ženeći se Albankama sa severa te zemlje, ali oni siromašniji nisu mogli ni to.

Mnogim devojkama prepreka je ne samo težak rad na selu nego i to što u mnogim seoskim kućama nema modernih pogodnosti kao u gradskim, ali upravo Luka i njegova porodica svedoče da nije tako!

Iako živi na selu, kuću je sredio po gradski, sve moderno, pa buduća snajka ne treba da brine, neće joj ništa faliti! Luka se ponosi svojim imanjem pa ga često slika za Instagram, a nekad "okači" i ponešto iz kuće. Sa tih slika se vidi da je uredan, da je sve na svom mestu i da je unutra kao i u svakoj gradskoj kući ili stanu.

Ali, i te kako se dobro vidi da se sela ne stidi, naprotiv! Tu su ćilim kao ukras, pa šustikla, a babe i dede u ramu, na najvidnijem mestu, jer se svojim precima ponosi.

Bez oca ostao u 11, ali sestru i majku nije izneverio

Kao dečačić od tek 11 ostao je bez oca, ali sestru i majku nije izneverio. Ostao je svoj na svome, na svom imanju i dedovini, u svom selu bez kojeg ne može i dao primer mladima u Srbiji da selo i školovanje nisu nespojivi - bio je odličan đak, a sad je uporan i u naumu da se fakultetski obrazuje i dobije diplomu.

- Želeo sam sve to da prikažem, širom sam otvorio vrata svoga doma da uverim narod o tome što pričam, da je to zaista tako. Da pokažem svoje prelepo Semegnjevo i tu svoju stoku što imam, svoje domaćinstvo i sa ponosom sam pričao o tome i pričam - ispričao je nedavno Luka za TV Prva.

Pored majki i baka iz čitave Srbije koje ga prosto obožavaju, ni devojčurci nisu izuzetak pa su tako pale i kojekakve ljubavne ponude a jedna od simpatičnijih bila je i poruka koju je dobio: Domaćine smršao si, treba ti jedna dobra domaćica...

Šta kaže o ženidbi

"Ovim putem bih hteo da kažem da ne treba žuriti, hoću da završim svoju školu i da napravim nekoliko objekata, kao što sam počeo tu štalu i tako. Ima vremena, ne bih se ženio još pet godina, da imam još fore za momački život", rekao je Luka i dodao da ponekad zapeva dok kupi seno "Oj, livado, rosna travo".

Kurir.rs/Instagram

Bonus video:

03:40

ROMI SA ČUKARIČKE PADINE ODUŠEVILI U PROGRAMU UŽIVO Domaćin Zoran pokazao kako slave Đurđevdan, hteo da zapeva ali se predomislio

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track