ZAVRŠENI RAZGOVORI PREMIJERKE BRNABIĆ I RATARA Zahtevi delimično ispunjeni, zakazan novi sastanak, obustava blokade puteva
Arhivska fotografija, Foto: Beta Dragan Gojic

sastanak u vladi srbije

ZAVRŠENI RAZGOVORI PREMIJERKE BRNABIĆ I RATARA Zahtevi delimično ispunjeni, zakazan novi sastanak, obustava blokade puteva

Srbija -

BEOGRAD - Na sastanku poljoprivrednika sa premijerkomAnom Brnabić dogovoreno je da poljoprivrednicima delimično budu prihvaćeni zahtevi, a današnji razgovori su završeni.

Poljoprivrednici i premijerka Ana Brnabić postigli su delimičan dogovor posle današnjih razgovora u Vladi Srbije. Blokade puteva biće obustavljene, ali paori kažu da ostaju pored puteva.

Poljoprivrednik Mileta Slankamenac je rekao da je dogovoreno da se održi još jedan sastanak, u nedelju u Kisaču. On kaže da su zahtevi poljoprivrednika delimično ispunjeni. S druge strane, do sledećeg razgovora u nedelju blokade će se „relaksirati“, odnosno poljoprivrednici će ostati pored puteva.

Podsetimo, predstavnici četiri udruženja poljoprivrednika došli su u Vladu Srbije na sastanak sa premijerkom Anom Brnabić. Kako je navedeno u zajedničkom saopštenju udruženja, sastanku sa premijerkom prisustvovali su predstavnici Inicijative za opstanak poljoprivrednika Srbije, Udruženja Poljoprivrednih proizvođača Subotice, Saveza Udruženja poljoprivrednika Banata i Udruženja poljoprivrednika Aradac.

Kurir.rs/N1/RTS

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track