CRNU LUX "MEČKU" PRVO UKRALI, PA JE BRŽE-BOLJE VRATILI! Misterija u Novom Pazaru, a onda neočekivani obrt! Šta se desilo
Ilustracija, Foto: Kurir

Nesvakidašnja krađa

CRNU LUX "MEČKU" PRVO UKRALI, PA JE BRŽE-BOLJE VRATILI! Misterija u Novom Pazaru, a onda neočekivani obrt! Šta se desilo

Srbija -

NOVI PAZAR - Neočekivani obrt u slučaju krađe automobila koji je jutros zadesio Novi Pazar iznenadio je kako policiju tako i lokalno stanovništvo.

Nakon temeljne istrage vezane uz krađu crnog mercedesa C klase na Jošaničkoj obali, vozilo je neočekivano vraćeno na isto mesto s kog je ukradeno. Počinioci su i dalje nepoznati, ali sigurnosne kamere su snimile neobičan prizor koji je dodatno zbunio situaciju.

U ranim jutarnjim satima, crni audi, isto kao i ukradeni mercedes, pojavio se na "mestu zločina". Osobe iz audija su vratile ukradeni mercedes natrag na njegovo prvobitno mesto, ostavljajući vozilo u stanju u kakvom je bilo.

Ovaj neočekivani događaj izazvao je iznenađenje među policijom i lokalnim stanovništvom, a trenutno nema konkretnih tragova koji bi otkrili identitet počinilaca.

Policija i dalje provodi istragu kako bi rasvetlila ovu misterioznu situaciju, a slučaj je privukao pažnju javnosti. Pozivaju građane da dostave bilo kakve informacije koje bi mogle pomoći u razjašnjenju ovog neobičnog slučaja.

Vraćanje ukradenog vozila na ovakav način je redak scenario, što je izazvalo nagađanja o motivima.

Kurir.rs/Sandžakdanas.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track