NIŠLIJA TRAŽI PRAVDU ZBOG LOŠE FRIZURE: Evo zašto hoće da tuži svoju frizerku!
Foto: Profimedia

NIŠLIJA TRAŽI PRAVDU ZBOG LOŠE FRIZURE: Evo zašto hoće da tuži svoju frizerku!

Srbija -

Jedan Nišlija postavio je na Fejsbuk grupi pitanje koje je pokrenulo lavinu komentara. Njega je zanimalo da li ima pravo da tuži frizera jer mu se ne dopada frizura.

"Da li mogu da tužim frizerku zbog unakaženosti? Previše mi je skratila kosu. Ozbiljan sam, zar ne postoji u zakonu postupanje u skladu sa strukom, dužna pažnja ili slično", zapitao je muškarac Na Fejsbuk stranici "Pravni centar Niš". Mnogi korisnici društvene mreže su komentarisali njegovo pitanje.

frizura, Niš
foto: Printscreen Facebook

Ne postoje sudski veštaci koji bi to mogli da procene. Nema veštaka esteta koji bi mogli da kažu da li je nešto lepo ili nije. Osim toga to što je za nekog nešto lepo, za drugog nije. Činjenica je da za sve možete da tužite, ali ne možete za sve da dobijete", objašnjava Milosavljević.

Prema njegovim rečima, deo odgovornosti za izgled frizure snose i sami ljudi izborom frizera. "Kada birate frizera, advokata, lekara, automehaničara, vi delimično snosite odgovornost za obavljeni posao. Zbog toga morate da vodite računa kod koga idete i da izaberete po preporukama", istakao je Milosavljević.

Dodao je da naruženost koju spominje Nišlija nezadovoljan svojom frizurom postoji kada osoba zadobije telesne povrede zbog kojih joj ostane ožiljak.

Kurir.rs/Niške vesti

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track