NOVOGODIŠNJI HUMANITARNI TURNIR BROJ 6! Loptanje za decu iz škole za osnovno i srednje obrazovanje sa domom “Sveti Sava” iz Umke
Foto: Box4it.rs

NOVOGODIŠNJI HUMANITARNI TURNIR BROJ 6! Loptanje za decu iz škole za osnovno i srednje obrazovanje sa domom “Sveti Sava” iz Umke

Srbija -

Znate li vi ko su bili „Kafanski Selektori“? Odmah ćemo vam reći, to smo nekada bili mi. Te sada po malo i davne 2013. godine, jedan od najuspešnijih predsednika u istoriji Partizana, gospodin Dragan Đurić i njegove čuvene „kafanske priče“ su nam dali inspiraciju da pokrenemo blog „Kafanski Selektor“ i pišemo o fudbalu. Ono „Selektor/i“ je proisteklo iz činjenice da smo nacija sa najviše selektora po glavi stanovnika. Pisali smo punih 6 godina, onako iz ljubavi i hobija. Napisali na hiljade autorskih članaka, fubalskih priča i uradili više stotina intervjua. Bili smo ponosni na broj poseta našeg bloga/portala i pozitivne komentare koji su stizali iz svih krajeva Srbije. Imali smo čak i ekskluzivu za pojedine vesti koje su recimo kolege sa tadašnjeg Sportala prenele i kao izvor navele naš blog/portal. Ipak, najviše smo bili ponosni na naše humanitarne turnire. Premijerni je bio onaj za malog Nikolu Jovanovića koji je u ulici Kraljice Marije prodavao svoje crteže kako bi pomogao svojoj mami. Zatim je usledilo loptanje za Trajkoviće iz Vranja, turnir za porodicu Toskić iz Koznice (selo na obodima planine Goč), „Fudbal za paketiće, paketići za Dečje selo“ i na kraju „Selektorov fudbal za paketiće za decu iz doma Moše Pijade“.

Humanitarni Turnir
foto: Box4it.rs

Negde posle ovog poslednjeg turnira „Selektiori“ su malo manje pisali o fudbalu a više počeli da se bave IT-jem. Onda je došao i korona virus.

Kafanskog Selektora više nema, ali smo mi i dalje tu. Poslovi i obaveze nam dozvoljavaju da se okupimo jednom godišnje, a prošla je i korona. U to ime, idemo na humanitarni turnir broj 6! Ovoga puta loptanje je za decu iz škole za osnovno i srednje obrazovanje sa domom “Sveti Sava” iz Umke.

Ista meta isto odstojanje (dobro, malo se razlikuje lokacija), ali ako ste humani i ako volite fudbal u nedelju (24.12.2023) vas od 12h čekamo u SC Mirko Sandić (Sjenička 1, Vračar, Beograd). Ni ovoga puta nismo određivali cene karata jer se karte plaćaju slatkišima/paketićima! Napravi paketić ili donesi slatkiš – PODRŽI AKCIJU!

Kao što rekosmo, Kafanskog Selektora više nema ali je IT ekipa iz BoX4IT-a (slobodno možemo reći legitiman naslednik kompletne virtualne imovine Kafanskog Selektora ? ), po tradiciji već poslala pozive za učešće na nekoliko adresa. Neki odgovori su već stigli, a neke još uvek čekamo.

Humanitarni Turnir
foto: Box4it.rs

Naši prijatelji iz ŠF Čanković su se po tradiciji prvi odazvali, a ujedno će njihova generacija 2011 otvoriti turnir protiv vršnjaka iz Grocke (Gročanski fudbalski klub). Odmah za njima ŽFK Miljakovac, ŽGFK – Ženski Gročanski Futsal Klub, Internacionalna konsultantska agencija za vođenje karijera profesionalnih fudbalera Stars & Friends, gospoda sportski novinari sa TV Arena, kolege iz Roaming Smart Solutions-a, bivši mladi prvak Evrope i sveta Stefan Čupić, najbolji strelac u istoriji naše Superlige-Milan Bojović, reprezentativac Srbije u fustalu, Marko Pršić, i još puno gostiju iznenađenja. Sve utakmice će suditi poznata beogradska fudbalska dama, Jelena Polić-Stanković, a biće još puno gostiju iz sveta fudbala! Gde je fudbal, tu su i navijači, računamo na vas i vašu podršku. Ulaznice se plaćaju novogodišnjim paketićima, slatkišima, igračkama za decu. Sve slatkiše/paketiće sa sobom će poneti naši dragi gosti iz škole Sveti Sava.

A da se malo podsetimo, evo kako je izgledao prošli turnir. ?

Kurir.rs/box4it.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track