KRAGUJEVAC - Jedan od najlepše uređenih trgova u regionu sija punim sjajem
Foto: Grad Kragujevac

KRAGUJEVAC - Jedan od najlepše uređenih trgova u regionu sija punim sjajem

Srbija -

U srcu Šumadije, pod svetlosnim nebom Zimskog sela, Kragujevac je procvetao u bajkovitoj rapsodiji, koja je nadmašila sva očekivanja.

00:47

Kragujevac - Jedan od najlepše uređenih trgova u regionu sija punim sjajem

Ovogodišnja Zimska čarolija u gradu na Lepenici, iznenadila je ne samo sugrađane već i posetioce, svojom veličinom i bogatstvom. Klizalište je duplo veće nego prošle godine, a praznična atmosfera se proširila i na Zimsko selo, gde su se smestili Krcko Oraščić, Sneško Belić, Deda Mrazove kočije, bajkovite kućice, ogromna jelka…

Grad Kragujevac
foto: Grad Kragujevac

Bogat i raznovrstan program na rekonstruisanom centralnom gradskom Trgu vojvode Radomira Putnika i Trgu Svetog Đorđa, koji su ove godine povezani svetlosnim tunelom u obliku srca, čine da Kragujevac živi bajku u srcu Šumadije.

Grad Kragujevac
foto: Grad Kragujevac

Poput svetionika radosti, Kragujevac ove godine privlači i turiste iz svih krajeva, koji žele da zavire u ovaj čarobni svet praznika i nikad lepše novogodišnje atmosfere. Kragujevac i Kragujevčani nesebično dele radost sa gostima grada, pružajući im nezaboravan doživaljaj Zimske čarolije, koji nose sa sobom kao dragocen suvenir iz ove bajkovite destinacije. Radost i energija trgova prepunih dece, osmeha i sjaja u njihovim očima, nema cenu.

Grad Kragujevac
foto: Grad Kragujevac

U prazničnoj atmosferi i bogatim sadržajima u centru grada, uživaju sve generacije, a to potvrđuju i fotografije i snimci koji već danima kruže društvenim mrežama uz komentare Da ne znam, rekao bih Beč, Lepota i ponos, Lepota u Kragujevcu, Mala bajka a nije u Beogradu, Mnogo je svetlosti u srcu Šumadije...

Grad Kragujevac
foto: Grad Kragujevac

Kragujevac kao epicentar pozitivne enrergije, živi svoju nezaboravnu novogodišnju bajku. Ovaj ozbiljan regionalni i evropski centar pulsira novom energijom i snagom. Lepši nego ikad, poziva sve da se prepuste neverovatnim čarima praznika u srcu Šumadije.

Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja