PREMIJERKA BRNABIĆ: Vlada ulaže u Lebane, pomoći ćemo i investitoru koji je kupio hotel (FOTO)
Foto: Beta Peđa Vučković

poseta

PREMIJERKA BRNABIĆ: Vlada ulaže u Lebane, pomoći ćemo i investitoru koji je kupio hotel (FOTO)

Srbija -

BEOGRAD - Premijerka Srbije Ana Brnabić izjavila je tokom posete Lebanu i arheloškom nalazištu "Caričin grad" da će centar za posetioce biti završen do marta 2024. i da će na proleće početi uređenje centra Lebana.

Ana Brnabić, Lebane
foto: Beta Peđa Vučković

Premijerka je rekla da će država novčano da pomogne i domaćem investitoru koji je kupio hotel "Caričin grad" da renovira hotel do 2025. godine.

1 / 6 Foto: Beta Peđa Vučković

"Mi u ovaj projekat vizitorskog centra ulažemo 194 miliona dinara odnosno 1.700.000 evra, u uređenje trga i centra Lebana ćemo uložiti preko dva miliona evra, za mali hotel 'Teodora' vlada daje dodatnih 84 miliona dinara kao zamajac da se nastavi brži razvoj Lebana", rekla je Brnabić.

Ana Brnabić, Lebane
foto: Beta Peđa Vučković

Brnabić je, odgovarajući na pitanja novinara o ;putu preko Radana koji povezuje Jablanički i Toplički okrug, ;potvrdila da je u radovima došlo do zastoja jer je to park prirode, ali se nada da će radovi biti završeni narednih meseci.

Kurir.rs/Beta

Bonus video:

41:43

KAMPANJA OPOZICIJE ZASNIVA SE NA MRŽNJI PREMA VUČIĆU Brnabić za Kurir: Imamo ciljeve i rezultate, 1.400€ prosečne plate do 2027.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track