ZA 188 UČENIKA PO 12.000 DINARA: Loznica pomaže školarcima slabijeg materijalnog stanja
Foto: Kurir/T.Ilić

ZA 188 UČENIKA PO 12.000 DINARA: Loznica pomaže školarcima slabijeg materijalnog stanja

Srbija -

LOZNICA – Svaki od 188 lozničkih osnovaca i srednjoškolca slabijeg materijalnog stanja, dobio je prigodan novogodišnji paketić i novčanu čestitku od po 12.000 dinara na novogodišnjem prijemu koji je gradska uprava priredila danas u svečanoj sali Ustanove za fizičku kulturu ‘’Lagator’’.

Njih je pozdravio Vidoje Petrović, predsednik Privremenog organa grada Loznice, koji je rekao da su oni ‘’budućnost grada’’.

1 / 5 Foto: Kurir/T.Ilić

- Želeli smo da ispratimo 2023. godinu kroz druženje sa vama jer ovo je vaše vreme, ovo je vaš grad. U narednoj godini želimo da još snažnije sanjate i radite na ostvarenju svojim snova. Najvažnije je da svoj grad još snažnije doživite, svoje škole, nastavnike i profesore, kao deo šire porodice jer to zapravo i jesu. Loznica je naša najlepša kuća, grad za koji se borimo. Ta borba ima smisla samo ako vidimo osmeh na vašim licima, ako u vama vidimo radost životu, ako među vama vidimo prijateljstvo, drugarstvo, da se volite, poštujete, nadmećete se u sportu, nauci, svakom drugom smislu. Ali da uvek postoji ljubav, najveći pokretač na svetu, najveća snaga, večita inspiracija. Cenite sebe, one oko sebe, volite sebe i sve druge – kazao je Petrović i u novoj godini svima poželeo sve najbolje.

Mladima se obratila i jedna od najuspešnijih lozničkih sportistkinja, karatistkinja Brankica Negovanović.

-Vama bih poručila ono što i sebi najviše ponavljam. Borite se, koliko god da je teško, borite se, kao što se mi, sportisti borimo za svoju državu, grad, borite kao što se naš grad bori za nas sportiste da budemo još uspešniji – rekla je ona. Loznica je grad koji na više načine podržava mlade, uspešne učenike i sportiste, a ovo je jedna u nizu tih mera.

Kurir.rs/T.Ilić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja