ZIMSKA ČAROLIJA U KRAGUJEVCU: Dani radosti i pun program za najmlađe (FOTO)
Foto: Kurir/D.B.

nova godina

ZIMSKA ČAROLIJA U KRAGUJEVCU: Dani radosti i pun program za najmlađe (FOTO)

Srbija -

KRAGUJEVAC - U susret Novoj godini, u centru Kragujevca biće organizovano nekoliko programa za najmlađe u okviru dvomesečne manifestacije „Zimska čarolija”.

Danas, tačno u podne, na Trgu vojvode Radomira Putnika, dramski studio Druge kragujevačke gimnazije izvešće novogodišnju predstavu za decu, dok će od 16 časova, za zabavu biti zaduženi Haos animatori.

1 / 4 Foto: Kurir/D.B.

Pretposlednjeg dana stare godine, u subotu od 12 sati, dramski studio Druge gimnazije na istom mestu izvešće predstavu „Novogodišnje lice zvuči poznato“, dok u pet popodne Fakultet pedagoških nauka održava likovnu radionicu za decu „Deda Mrazovu radionica ukrasa“.

U okviru Muzičkog bisokopa na otvorenom, u subotu od 18h, najmlađi će uživati uz crtane filmove posvećene zimi i praznicima. Osim ovih programa, deci i mladima svakodnevno od 12 da 22h na raspolaganju je klizalište, koje se nalazi na susednom Trgu Svetog Đorđa.

Bonus video:

02:38

HOĆE LI NAS OVA MANIFESTACIJA ODVESTI U NEKU LEPŠU NOVU GODINU? Zimska čarolija kraj Morave donosi MNOGO ZABAVE ZA SVE UZRASTE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track