HIT SNIMAK SA SVADBE U NOVOM PAZARU: Svi gledaju i pričaju o ovom muškarcu
Foto: Instagram/ilovesandzak

HIT SNIMAK SA SVADBE U NOVOM PAZARU: Svi gledaju i pričaju o ovom muškarcu

Srbija -

Tradicionalne svadbe u Novom Pazaru, poznate po svojoj statičnosti i ustaljenim običajima, nedavno su dobile neočekivani zaokret zahvaljujući jednom plesaču.

Video snimak, koji je brzo postao viralan nakon što je objavljen na Instagram stranici, prikazuje muškarca kako igra dinamično i na način koji se smatra neobičnim za tradicionalno sandžačko svadbeno ponašanje.

Uobičajeno, na svadbama u Novom Pazaru, devojke i udate žene uživaju u igri ustaljenih kola, dok muškarci većinom sede i razgovaraju. Međutim, ovaj video donosi svežu perspektivu i pokazuje kako tradicija može biti reinterpretirana i obogaćena novim elementima.

Na snimku se vidi muškarac srednjih godina kako se predaje ritmu muzike, pokazujući impresivnu agilnost i energiju. Njegov ples je pun života, što je privuklo pažnju i izazvalo oduševljenje kako među prisutnima na svadbi, tako i među korisnicima društvenih mreža.

Reakcije na video su različite. Dok neki hvale muškarca zbog njegove slobode izražavanja, drugi smatraju da njegov ples odstupa od uobičajenih normi i protokola svadbenih svečanosti u Sandžaku.

(Kurir.rs/Sandžak danas)

Bonus video:

00:24

Hit snimak! Marija u restoranu “Sport” zapevala pesmu majke Verice

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja