‘‘PRIĐI SRCEM’‘ 14. PUT U LOZNICI: Prvog dana 2024. humanitarna manifestacija na šetalištu
Foto: T.I.

‘‘PRIĐI SRCEM’‘ 14. PUT U LOZNICI: Prvog dana 2024. humanitarna manifestacija na šetalištu

Srbija -

Tradicionalnu humanitarnu manifestaciju za decu "Priđi srcem" Turistička organizacija grada Loznice (TOGL) organizuje prvog dana 2024. godine, od 12 do 15 časova, na šetalištu ispred Vukovog doma kulture.

Da zabave najmlađe posetioce, ali i one starije, potrudiće se brojni animatori, maskote, a ko dođe moći će da učestvuju u umetničkoj radionici, ili se provoza sa Deda Mrazom u njegovim kočijama.

Iz TOGL najavljuju da su spremili i namenske suvenire, a prihod od njihove kupovine namenjen je u humanitarne svrhe. Na šetalištu, ispred Vukovog doma kulture, koncert će održati Tijana Dapčević koja će ovoga puta otpevati najlepše novogodišnje i dečje pesme. Biće tu, kažu iz TOGL, nezaboravni hitovi "Preko brda, preko brega", "Zima zima, e pa šta je", obrade novogodišnjih pop pesama "Srećna ti ova godina nova" ali i "Kolačići", kao i Tijanine interpretacije pesama "Braću ne donose rode", "Kako rastu deca" i mnoge druge.

Na sve to posetioci mogu da obiđu i štandove "Novogodišnjeg bazara" sa bogatom ponudom prigodnih suvenira, odevnih predmeta, zimnice ili meda. Lozničane do Srpske nove godine, 14. januara, čekaju brojni programi, trećeg januara nastupa orkestar ’’Vožd’’, dan kasnije stižu Neša i Galija, 5. januara na ‘’Klizalištu usrcu grada’’ nastupa DJ Raus, a na sam Božić zakazan je svečani defile traktora.

Biće to prava praznična zabava za žitelje Vukovog kraja, ali i brojne gastarbajtere i posetioce koji praznične dane provode u Loznici.

Kurir.rs/T.I

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track