NAJLEPŠA NOVOGODIŠNJA PRIČA U SRBIJI: Nenad iz Mokrina ponovo obradovao Kikinđanku sa posebnim potrebama
Foto: S. U.

Dirljivo

NAJLEPŠA NOVOGODIŠNJA PRIČA U SRBIJI: Nenad iz Mokrina ponovo obradovao Kikinđanku sa posebnim potrebama

Srbija -

Pešice, na trotinetu, a sad na raritetnoj mašini. Nije Nenad Čavić iz Mokrina, ni ovog 2. januara zaboravio da obraduje Maju i da Kikinđanki sa posebnim potrebama donese paketić.

U crvenoj odori i na belom “tomos automatiku”, koji je za ovu priliku bio okićen, dobrotvor iz Mokrina, ponovo je oduševio Maju:

- Između nas se razvio poseban odnos, nakon što sam joj prvi put doneo paketić. Taj zagrljaj, oduševljenje i Majine reči zahvalnosti, opredelile su me da je svakog 2. januara, na moj rođendan, obradujem. Lepši rođendanski poklon ne mogu da zamislim i uvek mu se iznova radujem. Tada sam joj obećao da ću dolaziti. Uostalom, kakav bi to Deda Mraz bio pa da obećanje ne ispuni- priznao je Nenad za Kurir i dodao da će nastaviti i narednih godina da je posećuje i donosi poklone.

1 / 6 Foto: S. U.

Osim malog defekta pre početka vožnje, sve je proteklo bez problema.

Naravno, većina vozača trubila je neobičnom Deda Mrazu, koji je po lepom i ne toliko hladnom prazničnom danu, stigao u Kikindu iz obližnjeg Mokrina.

Nenad je veliki čovek, ali stvarno

Ljudina je u svakom pogledu Nenad Čavić. U Kikindu je iz Mokrina dva puta pešačio dvadeset kilometara do Majine kuće, a prošlog januara stigao na trotinetu. Ovoga puta se odlučio za već raritetni moped.

Kurir.rs/S. U.

.

Bonus video:

02:39

HUMANOST NA DELU! Đaci sportske gimnazije napravli humanitarnu predstavu za svog druga Ogija koji boluje od leukemije

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track