SVE PUCA OD LJUBAVI U PORODICI TOMIĆ Njih 11 pod istim krovom, svađi nema, žive u slozi: Od trošne kuće napravili GAZDINSTVO
Foto: Printscreen/Youtube/Infoliga

SVE PUCA OD LJUBAVI U PORODICI TOMIĆ Njih 11 pod istim krovom, svađi nema, žive u slozi: Od trošne kuće napravili GAZDINSTVO

Srbija -

Retka, ali izuzetno lepa priča o složnoj jedanaestočlanoj porodici na selu u kojoj šestoro dece odrasta pod okriljem ljubavi, zabeležena je u Močiocima kod Ivanjice.

U domu Tomića gde svaki član maksimalno doprinosi toploj porodičnoj atmosferi rad i sloga su presudni, kaže Milan, glava ove kuće. Dva brata Miroslav i Miloš uneli su radost u ovaj planinski dom kada su se oženili Milenom i Marijom i ponosnom ocu Milovanu ispunili srce sa šestoro vrednih i lepih unučića.

Vredne snajke od rane zore su na nogama, osim što spremaju bogatu trpezu za ukućane one su i u štali, na njivi, i uz svoje mališane kada god im je potrebna podrška. Od male trošne kućice u kojoj se ova višečlana porodica obrela pre petnaestak godina zajedničkim radom stvoreno je ozbiljno poljoprivredno gazdinstvo.

U ovom zaseoku ima dosta mladih i dece pa bi im bolji prilaz do kuća mnogo značaio, o čemu su, kako kažu, razgovarali sa čelnim ljudima opštine pa očekuju da će u ovoj godini biti povučeni konkretni potezi.

(Kurir.rs/Infoliga)

Preneo: R.J.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track