PROKUPČANI DOŠLI JUTROS NA AUTOBUSKU STANICU, PA ZANEMELI OD ŠOKA Na ovo nikako nisu računali: "Samo su uradili jednu stvar"
Foto: Shutterstock

PROKUPČANI DOŠLI JUTROS NA AUTOBUSKU STANICU, PA ZANEMELI OD ŠOKA Na ovo nikako nisu računali: "Samo su uradili jednu stvar"

Srbija -

Dva redovna polaska iz Prokuplja ka Beogradu, jutros nisu saobraćala, a putnicima je vraćen novac, kada su došli na stanicu. Ipak, situacija koja se dogodila je poremetila planove mnogima, jer su imali vezane avionske letove iz Beograda, putovali su dalje sa unapred kupljenim kartama, a autoprevoznik se nije potrudio da im obezbedi prevoz.

U pitanju su polasci iz Kuršumlije i Blaca u 5.45 i 7.15, a u 9.45 je putnike do Beograda prevezao kombi.

- Bilo je lјudi koji su imali avionske karte vezane za ovaj polazak, ja kartu za Nemačku, ali osim radnice na šalteru nikog nije bilo briga što će lјudi zakasniti na posao, možda neko na neko veselјe neće otići, možda je neko imao zakazano kod lekara. Ona je učinila sve što je mogla da bar za nas tri obezbedi prevoz do Beograda, predlagala je da nas odvezu autom, ali nadležni nisu pristali i lјutili su se na nju, jer ih je probudila u nedelјu ujutru- kaže Dragana koja jutros nije mogla da ode na željenu destinaciju, jer autobusi nisu došli.

Kako smo saznali, autobus koji je trebalo da dođe iz Kuršumlije se pokvario, a ovom iz Blaca se zaledila nafta. Zamenu autoprevoznik nije našao i jedino što su uradili je da vrate novac putnicima koji su očekivali prevoz.

-To je skandal i zaista neodgovorno od strane ovog prevoznika. Ja sam se nekako prebacila do Niša, pa sad odatle tražim prevoz za dalje. Šta je sa svima ostalima - pita se još jedna putnica.

Mi smo pozvali ispostavu u Prokuplju, ali se niko nije javio na broj telefona, a uputili smo i pitanja mejlom i čekamo odgovor.

Kurir.rs/B.R.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track