ČISTILI ULICE OD SNEGA PA OVAKO OBRADOVALI DECU: Tobogan kakav do sada niste videli hit u Tutinu! I ovo su im obezbedili!
Foto: Rina

radnici jksp Gradac

ČISTILI ULICE OD SNEGA PA OVAKO OBRADOVALI DECU: Tobogan kakav do sada niste videli hit u Tutinu! I ovo su im obezbedili!

Srbija -

Mnogim opštinama u Srbiji, sa prvim snegom nastaju i ogromni problemi u funkcionisanju. Međutim, iako je u opštini Tutin palo snega toliko da se može izvoziti, vredni meštani su našli način kako da ga na najbolji mogući način iskoriste, a ujedno i obraduju najmlađe.

Očistili ulice i napravili tobogan
Očistili ulice i napravili toboganfoto: Rina

- Radnici JKSP Gradac su od snega koji su prikupili prilikom čišćenja ulica, napravili jedinstventobogan na kojem najviše uživaju mališani. Nakon što su svi putevi prohodni i ulice očišćene, očišćen je i gradski trg. Što je najupečatljivije obradovali smo mališane. Radnici komunalnog, napravili su snežni tobogan i obezbedili plastične klisko- sanke u nekoliko veličina - kazao je za RINU Besim Hamzagić, pomoćnik predsednika opština Tutin.

Deca uživaju
Deca uživajufoto: Rina

On dodaje da se nada da ovde snežnim iznenađenjima za najmlađe neće biti kraj i da će uspeti da ih obraduju dodatnim zimskim sadržajima.

- Danas je tobogan, ali se nadam da ćemo u budućem periodu napraviti veliko klizalište, ski staze i žičaru. Snega makar imamo, ostalo je stvar volje i posvećenosti prema našem gradu Tutinu - istakao je Hamzagić.

Kurir/Dnevnik

Bonus video:

00:41

Čišćenje ulica u Rakovici

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track