AUTOM PREKO NOGE, PA RETROVIZOROM PO BUBREGU: Napadnut radnik "pauka", direktor apeluje na sugrađane da pokažu više tolerancije!
Foto: JKP Šumadija

Pretučen RADNIK JKP "Šumadija"

AUTOM PREKO NOGE, PA RETROVIZOROM PO BUBREGU: Napadnut radnik "pauka", direktor apeluje na sugrađane da pokažu više tolerancije!

Srbija -

Bahati vlasnik automobila napao je radnike parking servisa JKP "Šumadija" i vozilom povredio vozača "pauka" u Kragujevcu. Kako je saopšteno iz ovog javno-komunalnog preduzeća, 22. januara dogodio se incident u centru grada.

- Vozač vozila „pauk“ JKP "Šumadija" Kragujevac, Dejan Milošević povređen je tokom obavljanja svojih redovnih aktivnosti. Radeći u prvoj smeni sa kolegom Božidarom Mijailovićem, pri pokušaju sankcionisanja nepropisno parkiranog vozila kod „Krsta“, vozač automobila fizički i verbalno je nasrnuo, prvo na Božidara, a zatim i na Miloševića, tako što je autom prešao preko njegove leve noge i udario ga je retrovizorom u predelu bubrega. Na sreću, sukob se dalje nije nastavio. Nakon incidenta, povređeni radnik Dejan Milošević obratio se lekaru i poseduje urednu medicinsku dokumentaciju", navodi se u saopštenju.

JKP Šumadija
foto: JKP Šumadija

Pored toga što je opisao događaj, u izjavi za medije Milošević je apelovao na sugrađane da imaju malo više tolerancije za vozače koji rade u sistemu JKP "Šumadija".

Rukovodilac Službe odnošenja i nepropisno parkiranih vozila Goran Veselinović osudio je ponašanje bahatih vozača i zahvalio se kolegama na odgovornosti pri obavljanju svojih dužnosti.

Dejan Milošević
Dejan Milošević foto: JKP Šumadija

Veselinović je izjavio da zelene površine i trotoari nisu mesta na kojima vozila treba da se parkiraju, već da za to postoji adekvatan broj parking mesta na otvorenim i zatvorenim parkiralištima, kao i u parking garaži gde mogu da bezbedno parkiraju svoje automobile kako bi sprečili situacije koje su vrlo često na ivici incidenta.

JKP Šumadija
foto: JKP Šumadija

Kurir.rs / D. Đ.

Bonus video:

02:39

Novi Pazar, pretučen radnik obezbeđenja u tržnom centru

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track