ŠLEPER VOZI NA FELNI, VARNICE PO PUTU ZA VRŠAC! Drvlje i kamenje po vozaču, ali oni su stali u odbranu šofera! (VIDEO)
Foto: Printskrin/Instagram

oPASNO

ŠLEPER VOZI NA FELNI, VARNICE PO PUTU ZA VRŠAC! Drvlje i kamenje po vozaču, ali oni su stali u odbranu šofera! (VIDEO)

Srbija -

Na putu Pančevo - Vršac jedan vozač snimio je šleper, kom je zadnja guma uništena, pa vozi na felni. Vozilo se naglo na stranu, a odozdo su se videle varnice.

Pojedini u komentarima su osuli paljbu po vozaču kamiona, ali mnogi ga brane, rekavši da šofer po svemu sudeći nije svestan da vozi na felni.

- Postali ste jako primitivni, sigurno ne vozi što voli i što mu je lepo. Samo da vi snimite i da se malo žalite po Instagramu šta ljudi rade i kako nisu savesni. Uzmi prijatelju rukavice lepo idi za njim do prvog parkinga pa mu pomozi da se zameni da ista guma, a ne da snimaš - piše jedan od komentara.

S njim se složio i još jedan vlasnik profila-.

- 99% on i ne zna da mu je felna otišla. U ovakvim situacijama najbolje je da krenete u preticanje kamiona i da mu mahnete, pa ako vas ne vidi, da idete ispred njega i da uključite sva 4 i da se zajedno sa njim zaustavite. Skoro je bila situacija na autoputu ka Beogradu na novom odvajanju, onaj zaobilazni deo, da kamionu ispred mene koji je vukao 2 ogromna kontejnera pukne zadnja desna guma i raspadne se u hiljadu delova i on uopšte nije primetio. Uspeo sam da ga zaustavim tek u tunelu. Nakon toga pozvao 192 kako bi počistili gomilu gume sa puta jer su pojedini parčići bili toliki da su ugrožavali bezbednost, naročito onaj najveći deo gume - napisao je čovek.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:08

Šleper sleteo sa autoputa kod Aleksinca

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja