MONSTRUOZAN PRIZOR - POMOR PASA U LESKOVCU! Pored puta čak 20 LEŠEVA Meštani van sebe: Video sam beli kombi... (FOTO)
Foto: Printskrin/Facebook

MONSTRUOZAN PRIZOR - POMOR PASA U LESKOVCU! Pored puta čak 20 LEŠEVA Meštani van sebe: Video sam beli kombi... (FOTO)

Srbija -

Kraj puta od restorana Groš u Leskovcu do mosta za Donje Stopanje, Leskovčanin Miloš Lj. zabeležio je užasan prizor - više od dvadeset mrtvih pasa....

Ljubomirović, koji inače često trči tom trasom, kaže da je do juče viđao iste pse koji su tračali pored njega, a danas je kamerom zabeležio stravičan prizor, koji je preneo i putem svog profila na Fejsbuku.

leskovac, pas
foto: Printskrin/Facebook

- Na putu od restorana Groš do mosta za Donje Stopanje. Nisam stigao sve da slikam jer onda ne bih ni trčao. Preko 20 komada, sigurno. Do juče sam ih viđao kako trčkaraju pored mene, pojedini su i i lajali, ali svakako su mi trčanje učinili lepšim. Kada sam na pola puta stao, video sam beli kombi, ne znam koji model niti tablice, odakle je čovek izašao i jedno smestio u svoj kombi. Nisam imao snage da se brzo vratim i upamtim tablice kombija. Svakako, počinilac ovog dela bi morao da odgovara - napisao je.

Apelovao je na nadležne organe da preduzmu mere da bi se pronašao počinilac i osigurala bezbednost životinja u okolini Donjeg Stopanja.

-Tamo trčim svako jutro i prijaviću i ubuduće sve što se tamo dešava, a ima često i bačenog smeća pored puta, neretko pokupim i stavim u džak - rekao je Ljubomirović za Jugmediu.

Kurir.rs/Jugmedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track